maandag 26 november 2018

Solamagic 1400

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Deze terrasheater geeft veel warmte die u hetzelfde zult ervaren als de warmte die de zon geeft.


Solamagic 1400

De heater heeft dezelfde afwerking als iedere andere heater van Solamagic. De behuizing is erg stevig en heeft een coating voor een mooie afwerking. Er is dus voor iedereen wel een geschikte uitvoering te vinden.


Wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet. Uitvoering met de Toshiba. Regenbestendige terrasverwarmer (IP24) zonder schakelaar. Dit Solamagic Premium model terrasheater is uitgerust met een Dr. Fischer Solastar LOW GLARE lamp.


Compleet met schakelaar en wand-plafondbeugel. Leverbaar in standaard kleuren. Standaard geleverd met montagebeugel voor wand- of plafondmontage.


Premium Solamagic terrasverwarming webshop voor binnen en buitenland! Het halogeen verwarmingselement is namelijk vrijwel niet windgevoelig, waardoor er weinig warmteverlies is. Je monteert de terrasverwarmer zowel aan de muur of aan het plafond. Terrasverwarmers van Solamagic made in Germany! Duitse topkwaliteit met jaar garantie op toestel en lamp.


Solamagic 1400

Hij is vrij te plaatsen onder parasols, aan de wan ingebouwd in plafonds of plafondmontage. Dit maakt de terrasheater geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld het terras. Bij Solamagic kun je de plank eigenlijk niet misslaan.


Deze kwalitatief zeer hoogwaardige wand- en plafondheater is voorzien van een 1. Bespaar tot wel via kiesproduct. Philips HeLeN Gold-lamp die een lange levensduur en een zeer doordringende en effectieve warmte garandeert. Voorzien van een SolaStar low glare-lamp: minder licht Van Solamagic waren we. Of wilt u ook op koele nazomeravonden lekker buiten blijven zitten? Middels de meegeleverde ophangbeugel is hij dan ook probleemloos op bijvoorbeeld hout te monteren.


U kunt kiezen voor de standaard uitvoering en deze later uitbreiden met de modulaire aanbouw dimmer welke draadloos te bedienen is met de nieuw vormgegeven zeer strakke afstandsbediening. Een terrasheater verlengt niet alleen avondjes in de tuin, ook zorgt een terrasverwarmer ervoor dat klanten van restaurants en cafés langer gebruik kunnen maken van de buitenruimtes. Niet alleen als wandheater of plafondheater, maar ook als parasolheater.


Accessoires van Solamagic. Voor terrasverwarmers zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar. Montage van terrasverwarming d. De infraroodstralers van Solamagic hebben dan ook een optimale werking en lange levensduur.


Solamagic 1400

Welcome to the home of Solamagic – the worlds best patio heater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.