maandag 1 april 2019

Vuurschaal barbecook

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Kies uit producten vanaf € 900. Ruime keuze tuinartikelen online. Specialistisch advies nodig? Ook ideaal als afsluiter van een smakelijke barbecue. Barbecook Vuurschaal Modern Ronda.


Vuurkorf uit gelakt staal met. Dankzij onze passie voor vuur en grillen, zijn wij er van overtuigd jou de beste barbecue ervaring te kunnen bieden. Onderhoud van een vuurschaal.

Wanneer u een vuurschaal na gebruik weer opruimt, dan is het noodzakelijk om eerst de asresten en dergelijke weg te gooien. Het enige onderhoud van de vuurschaal is dan om deze droog weg te zetten onder een overkapping, in een schuur of in een berging. De vuurschaal zal dan minder snel slijten of roesten. Een gietijzeren vuurschaal is natuurlijk ijzersterk en kan tegen een stootje. Toch kan het geen kwaad om een vuurschaal een beetje extra bescherming te bieden tegen tegen Hollandse weersomstandigheden, vuil, stof en krassen.


De speelse vlammen bieden daarnaast ook veel kijkplezier! Uit te breiden met een praktische grillplaat. Verzamelen rond het vuur het hele jaar door.


Een vuurschaal is perfect om de frissere zomeravonden warm door te komen. Behalve warmte zorgt het voor een gezellige sfeer. Vuurschalen heb je in vele maten en verschillende materialen. Zo heb je de keuze uit staal, metaal, gietijzer en RVS. Voor een langere levensduur is het aan te raden om de vuurschaal op een droge plek weg te zetten.


Vink aan wat u nog graag aan uw bestelling wilt toevoegen voordat u op in winkelwagen klikt. Een ruime vuurkorf die zorgt voor een gezellige avond buitenshuis. Deze vuurschaal zorgt niet alleen voor veel warmte, maar ook voor enorm veel sfeer in uw tuin.

De kuip van de vuurschaal is gemaakt van duurzaam hittebestendig gelakt gietijzer. Dit behoudt zelfs bij hoge temperaturen. Het polyester materiaal is waterafstotend en door de elastische band is de hoes eenvoudig over de vuurschaal aan te brengen. Leg wat aanmaakhout en een aanmaakblokje in de vuurschaal en steek het blokje aan met een lange lucifer. Het as wordt opgevangen, dus je terras blijft schoon.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.