dinsdag 2 april 2019

Anti slakken kopertape

Bestrijd ze snel en effectief met Pokon Slakkenkorrels. Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. U bevestigt het om een plantenbak, boomstam of pot. Er zit meter kopertape op deze rol.


Deze antislakken kopertape is geschikt om slakken op een effectieve en diervriendelijke manier uit de buurt van je planten te houden.

Je bevestigt de tape om een plantenbak, boomstam of pot. Zodra een slak de tape aanraakt krijgt deze een kleine schol, hierdoor zal de slak weggaan. Niet giftig en zeer snel en eenvoudig aan te brengen.


Werkt dag en nacht, zelfs als de tapes nat zijn. Anti-slakken kopertape ideaal om planten in potten en bloembakken tegen slakken te beschermen. Deze anti-slakken kopertape van Nature kun je eenvoudig rond een pot, kuip of boomstam bevestigen.


Als een slak over de tape probeert te kruipen, zal de slak een schokje krijgen en direct omkeren.

Op deze manier houd je de slakken op een doeltreffende en milieuvriendelijke manier weg van planten. Bevestig de zelfklevende kopertape rondom een bloempot, kuip,. Deze tape houdt slakken tegen tijdens. Kan ook aangebracht worden op boomstammen wat voorkomt dat slakken omhoog klimmen.


Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Nature, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Je moet dus vroeg beginnen met het bestrijden van dit ongedierte.


Slakken kunnen voor veel overlast in je tuin zorgen. Dit kopertape kan je heel eenvoudig om een plantenbak, een pot of een boomstam bevestigen. Nature anti-slakken kopertape kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. Een stukje kopertape over bijvoorbeeld een plantenpot zorgt ervoor dat de slak jouw planten met rust laat. Het koper geeft een schokje af, waardoor de slak een schokje krijgt en omkeert.


Deze Anti slakken tape bevat meter koper tape welke op maat te knippen is en wat geplaatst kan worden bij potten, afvalbakken, ramen, tafels of elke andere plek.

Het koper zorgt voor een kleine, elektrische lading als de (naakt) slak hiermee in contact komt waardoor deze verjaagd wordt van deze plek. Je kunt hem dus eenvoudig op een bloempot plakken. Deze kopertape is makkelijk te verwerken en heeft een achterkant die plakt. De slak die naar de plant wil gaan komt een barierre tegen waar hij liever niet overheen wil want dan krijgt ie een klein schokje. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Kopertape tegen slakken 4. Voor de gein heb ik ook een slak opzettelijk op de kopertape geplaatst om te kijken wat er zou gebeuren. De slak begon overvloedig slijm te produceren en forceerde zichzelf in zijn slakkenhuis, hierdoor viel hij van de kopertape af. De slakkenringen zijn een combinatie gemaakt van weerbestendig polypropyleen met een laag koperfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.