dinsdag 30 april 2019

Stevig zwembad

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Verkrijgbaar vanaf € 99.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Jouw nieuwe favoriete goedkope zwembaden kopen? Meer geluksmomentjes buiten! Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin.


Het stevigste opzetzwembad is het Intex Ultra Frame zwembad. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.

De stalen frame zwembaden van Bestway zijn ontzettend stevig en gemakkelijk op te zetten! Een ruim en stevig bad met een oogstrelend design: dit zwembad is een onderdeel van de Intex Ultra Premium Pool Line serie en behoort tot de sterkste Intex zwembaden ! De afmeting van 5x 2zorgt ervoor dat dit zwembad veel personen zwemplezier geeft. Behalve de afmeting is ook de sterkte van het frame en de liner (de zijwanden) indrukwekkend. Onze noppenfolie voor zwembaden is vervaardigd uit isolerend en UV-bestendige Geobubbel folie, zeer stevig en van hoge kwaliteit.


Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. De zijkanten zijn van hout en worden in delen aan elkaar bevestigt. Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Het zeil is erg dik en daardo.


Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!


Dit komt door de korte opzettijd van minuten en het stevige frame. De Intex opzet zwembad rechthoek is ook zeer geliefd. Heb je plaats voor onze grootste zwembaden ?

Dan kies je uit één van onze Intex ultra frame zwembaden. Met zwembad toebehoren, zoals chloortabletten, zwembad afdekzeilen en een warmtepomp voor je zwembad , maak je je zwembad helemaal compleet. Maak je keuze uit rond of rechthoek. Bij Praxis koop je vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar hebben we ook een ruime keuze aan grote zwembaden voor het hele gezin.


Ook zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat de temperatuur van het water langer behouden blijft. Zwembaden in alle soorten en maten. Plaats het zwembad niet in de zon, en zorg voor een goede ondergrond. Verder kan met een stevig vastgesnoerd afdekzeil de kans worden verkleind dat uw kind zomaar zonder toezicht in het water belandt. Dit zwembad is sterk, stevig en kan tegen een stootje.


Op zoek naar een leuk en fijn zwembad deze zomer? Haal vandaag nog een goedkope zwembaden in huis. Langer genieten van jouw zwembad , dat is de voornaamste reden om voor een zwembadoverkapping te kiezen. Overkapping van het zwembad.


Dankzij deze gratis zonnewarmte kan u dus het hele jaar genieten van het zwembad. Niet alleen de liner van het zwembad is zeer sterk. Ook het frame van deze Intex Metal Frame Pool is extra stevig. Het frame van het zwembad bestaat uit robuuste buizen van gepoedercoat staal en is hierdoor erg sterk en stabiel, maar roesten ook niet. Als je een zwembad hebt dan is het aan te raden om deze af te dekken met zeil of netten zodra je deze niet gebruikt.


Van stevige opzetzwembaden tot complete inbouwzwembaden. Hierdoor voorkom je dat er onnodig vuil, blad of bloesem in het zwembad terechtkomt. Ook voor alle accessoires die onmisbaar zijn bij een tuin zwembad ben je bij Top-zwembadshop. Dankzij het PVC materiaal is het zwembad stevig en gaat het niet snel kapot.


Door de bijgeleverde reparatieset kan je altijd snel en gemakkelijk het zwembad repareren. Door de grote inhoud is er plek voor meerdere mensen in het zwembad. De ombouw van dit zwembad bestaat uit een stevig stalen frame en een polyester wand welke het zwembad verstevigd.


Een babybadje of kinderzwembad zijn een perfecte verkoeling voor de kleintjes. Met een opblaasbaar zwembad ben je snel klaar voor een duik. Een familiezwembad bestaat in verschillende maten, vormen en soorten.


Een frame zwembad met een PVC- of stalen wand is steviger , maar het opzetten duurt iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.