maandag 8 april 2019

Steenkorven

Deze robuuste tuinhaard is perfect voor het maken van een erfafscheiding. Veel verschillende maten en modellen. Bestel nu jouw schanskorf haard!


Het enige dat u nog hoeft te doen is de steenkorven plaatsen en vullen met de breukstenen van uw keuze. Wij leveren de korven al voorgemonteerd bij u af.

U krijgt natuurlijk ook een handleiding meegestuurd.

Daarnaast leveren we C-ringen mee, waarmee u de manden onderling aan elkaar kunt verbinden. Een belangrijk voordeel van steenkorven in de tuin is het onderhoudsarme karakter van deze erfafscheiding. Een steenkorven schutting heeft daarentegen weinig onderhoud nodig. Kleine steenkorven (bv. 1m lengte x 50m diepte) kunnen vrijstaand (zie foto) op een stevige ondergrond worden geplaatst.


In geval van grotere steenkorven is een verankering nodig om ervoor te zorgen dat ze niet omvallen of verzakken.

De watervallen zorgen voor een gezellige sfeer en rustgevend geluid en de verlichting zorgt er voor dat u ‘s avonds ook geniet van uw steenkorven ! Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen om uw ontwerp met ons door te nemen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Als je handig bent, kun je een schutting van schanskorven ook zelf maken. Steenkorven schutting maken. Hoe je een schankorven maakt kun je bekijken in de video schanskorf maken. Met onderstaand stappenplan plaats je vervolgens de schutting. Maak met een palenboor gaten van ongeveer één meter diep voor de palen, een meter uit elkaar.


Je wilt uw tuin afsluiten maar het mag iets meer zijn dan een klassieke draadafsluiting? Dan zijn de steenkorven het ideale product. De Como steenkorven zijn vervaardigd uit staaldraad en achteraf verzinkt.


De korven kunnen worden gevuld met stenen. Dit geeft een decoratief effect en heeft men een natuurlijke afscheiding. Ze kunnen opgevuld worden met natuursteen, keien, schors of een ander materiaal.


De geslaagde combinatie van industriële en natuurlijke materialen zorgt een stijlvolle tuinafsluiting die veel privacy biedt. Nacon is de grootste leverancier en producent van steenkorven en schanskorven in de Benelux.

De natuursteenvulling gecombineerd met een hoogwaardig staal maken steenkorven en schanskorven tot een prachtige aanvulling van uw tuin. Maar steenkorven en schanskorven zijn ook uitstekend inzetbaar als grond- of waterkering. Eenvoudig online bestellen.


Ze passen zowel in een landelijke als een moderne tuin, vergen bijna geen onderhoud en bieden heel wat privacy.

Diverse maten schanskorven en steenkorven. Een verandering van bijvoorbeeld inplanting is op elk gewenst moment mogelijk. Het aanbod is ruim aan stenen voor steenkorven waaruit u bij ons kunt kiezen.


De steen- of schanskorven die online te koop zijn in de webshop van Bouwdepot bestaan uit diverse formaten en zijn volledig kant-en-klaar. Je kan kiezen uit lage of hoge varianten, afhankelijk van de toepassing. Schanskorven brengen sfeer in uw tuin.


Zo kan je steenkorven en schanskorven inzetten voor geluidsdemping. Voordeel is dat deze moderne schutting heel stevig staat en voorbijgangers geen enkele inkijk hebben. Ook heb je een unieke troef in handen, omdat je zelf de lengte én breedte kan bepalen.


De schanskorven, ook wel steenkorven genoem zijn voor u als doe-het-zelver een mooie toepassing in de tuin. In onze eigen werkplaats worden de korven voorgemonteerd door onze vakbekwame medewerkers. Elke gewenste afmeting en vorm worden conform uw specificatie samengesteld. Daarna plaatst u de lege steenkorven , die u vervolgens van afstandshouders voorziet. Breidt u het uit met Tuinhaard of Composietschutting?


Het plaatsen van de stenen doet u het beste handmatig, laag voor laag. Ze worden doorgaans toegepast als erf- en terrasafscheiding. Daardoor bent u uiterst flexibel in het toepassen!


Wenst u een lage muur om uw gazon? Plantenbakken, vijverranden of kliko-omzet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.