maandag 8 april 2019

Solamagic s1

Solamagic s1

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Ruime keuze tuinartikelen online. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Uw online schakelmateriaal specialist. Dit toestel heeft een ingebouwde soft-start. Leverbaar in standaard kleuren.


Deze terrasverwarmer geeft een heerlijke en aangename warmte die hetzelfde is als u lekker in de zon zit. Afmetingen: BxHxD = 520x200x80mm exclusief beugel. Deze premium serie is zeer doordacht opgebouwd. Fischer Solastar LOW GLARE lamp.


Solamagic s1

Compleet met schakelaar en wand-plafondbeugel. Alle S modellen zijn standaard uitgerust met Solastar Low Glare infrarood lampen! Bespaar tot wel via kiesproduct. SOLAMAGIC spendet Wärme und erhöht die Lebensqualität in vielen Outdoor- und Indoorbereichen. Unser Ziel ist das perfekte Zusammenspiel von Wärme und Licht.


De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en imponeert door het chique design. Unser Anspruch ist die optimale Nutzung der hocheffizienten Zukunftstechnologie Infrarot rund um das Thema Wärme. Montage van de dimmer is gemakkelijk zonder dat je de hiervoor enige bedrading of installatie hoeft aan te passen. De S-drive is een los verkrijgbaar kastje en maakt verbinding met uw draadloze wifi router. Niet alleen als wandheater of plafondheater, maar ook als parasolheater.


Voor terrasverwarmers zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar. Dit vlaggenschip van de duitse fabriek knoch licht is het resultaat van jaren onderzoek naar een terrasverwarmer die een heerlijke. De nieuwste terrasverwarmer met low glare lamp en optionele dimmodule.


Nergens goedkoper, snel geleverd. De meeste infrarood heaters geven wanneer ze aan staan behoorlijk veel verlichting af. Online schakelmateriaal expert. Of wilt u ook op koele nazomeravonden lekker buiten blijven zitten?


Solamagic s1

Eenvoudig te complementeren met dimmer en optinonele S-Drive met app. De dimmer heeft hetzelfde design als de straler en is eenvoudig aan de zijkant van de heater te bevestigen. Elektrische terrasverwarming kopen? Het bedrijf biedt een breed scala aan elektrische terrasverwarmers aan, zowel voor binnen als buiten. Wat te denken van de volledig aluminium behuizing en de IP44-certificering van deze 2. Solamagic SSolastar, nieuw ontwikkelde terrasverwarmer!


Deze infrarood terrasverwarmer is standaard verkrijgbaar in 3. Of van de SolaStar low glare-lamp die maar liefst minder licht afgeeft dan reguliere terrasverwarmers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.