woensdag 3 april 2019

Betonvloer storten

Vind betonvloer storten als je nu zoekt. Ervaren vloerspecialisten staan klaar je te helpen. Bekijk gemiddelde kosten en kom in contact met vakmensen. Betonvloer storten kunt u zelf.


Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u tijdens het storten van de betonnen vloer te werk gaat. Inclusief instructievideo!

Het storten van een betonvloer kan een mooie kostenbesparing zijn, maar ook een grote mislukking. Wij laten u de beste methode zien, en de benodigde gereedschappen. Je kan het betonstorten immers maar keer goed doen. Het gieten van een betonvloer is een klus waar sommige doe-het-zelvers tegenop zien. Toch is het goed te doen mits je de juiste voorbereidingen treft.


Welke dat zijn en waar je verder op moet letten bij het gieten van een betonvloer , lees je in dit artikel. Een betonvloer laten storten door een vakman? Als je al deze handelingen goed en secuur hebt uitgevoer kun je je betonvloer storten.


Je betonlaag moet minimaal acht centimeter dik zijn.

Hou je goed aan deze dikte, omdat het de sterkte van je betonvloer bepaalt. Na het storten van je betonvloer moet je ervoor zorgen dat het beton evenredig verdeeld is over je vloer. Prijs vloer storten per m2.


De kostprijs van een betonvloer aan laten brengen binnen of buiten is afhankelijk van het soort beton wat u wenst. Zo kan u kiezen voor beton met een grove grindkorrel of een betonvloer met een fijne grindkorrel. De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de euro en 1euro per m2. Voor een schuur of een garage vormt een gestorte betonvloer een voldoende stabiele basis als ondergrond.


In dit stappenplan zie je hoe je een gewapende betonvloer stort. Nieuwe betonvloer storten Vooral als je graag vloerverwarming wilt aanleggen is vloerisolatie echt een must. Vaak ligt er in een (groot) deel van de woning al een betonvloer.


Helaas is die dus niet geïsoleerd en ook niet vlak. Het andere deel is dan van hout. Zelf een betonvloer storten ? Hieronder beschrijven we in stappen hoe een betonvloer storten in zijn werk gaat. Niet elke stap gaat in elke situatie op, maar we moeten ergens beginnen. Lees alle stappen eens door.


Wanneer je nog extra vragen hebt over het storten van je vloer laat dan reactie achter. Bij massieve betonvloeren moet je rekenen op een opbouwhoogte van minimaal centimeter.

Ze zijn erg stevig en kunnen overigens makkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming. Een gepolierde betonvloer is de klassieke versie van een vloer uit beton. Heeft u een betonvloer of een zandcementvloer nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken vloeren voor diverse sectoren.


De bedrijfssector (te denken aan bedrijfshallen ook vloeistofdicht). Agrarische sector (te denken aan deelvloeren, melkstallen, sleufsilo’s, stallen, erf- verharding enz). Wilt u een betonvloer laten storten ? Door onze jarenlange ervaring met betonvloer storten is West-Friesland Vloerenservice inmiddels dé specialist in de regio. Onze klanten zijn divers: zowel grote bedrijven en aannemers als particulieren kunnen bij ons terecht. Of het nu een huiskamervloer is of een keldervloer, de vloer van een grote sporthal, een grote buitenvloer of een vloer die moeilijk te bereiken is, Gebr.


Antwerpen heeft de expertise en de juiste betonpomp voor u. Wanneer een betonvloer gestort moet worden is het handig om vantevoren te weten wat je allemaal nodig hebt. Allereerst is het belangrijk dat je precies weet hoe dik de vloer moet worden en voor welk doel de vloer gestort wordt. Vloeren kunnen zonder fundering worden gestort. Naast het leveren van beton, bieden wij ook de mogelijkheid om het beton door ons te laten verwerken.


Dit is zeer handig en hiervan wordt veel gebruik gemaakt. U kunt de beton door ons laten storten en eventueel ook door ons laten afwerken. Bij een betonvloer storten denk je misschien in eerste instantie ‘Oei, daar heb ik een aannemer voor nodig’. Mits je goed voorbereid bent, een duidelijk stappenplan hebt en het juiste gereedschap.


En daar gaan wij je mee helpen! Je wilt een betonvloer storten van gewapend beton voor je tuinhuisje of fietsenhok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.