maandag 26 november 2018

Tompouce kopen

Altijd vers gebak van Coop. Morgen ophalen in uw buurt! Het lekkerste gebak vers gemaakt. Bestel eenvoudig online en haal af! Maak zelf een leuke fototaart. Vandaag bestel morgen in huis!

Haal af bij de Coop in uw buurt! Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Vaak zorgt het eten van een tompouce voor veel geklieder.


Want een HEMA tompouce netjes opeten is door het knapperige bladerdeeg en de dikke laag room best lastig. Als je van alle lagen tegelijk een hap neemt, piept de room er al snel tussenuit. Alle Tompoucen aanbiedingen van week vindt u bij supermarktaanbiedingen.


Alle aanbiedingen van Tompoucen uit alle folders van supermarkten. Voor 21:bestel is morgen in huis.

Een heerlijke, oerhollandse lekkernij in mini-formaat zoals iedereen dit kent! Verwennerij om uit te delen en samen van te genieten! Unieke traditionele lekkernij om samen te delen!


Bereid met heerlijke banketbakkersroom! De lekkerste Tompouce bestel je online bij Citybakerytaart. Thuis of op het werk bezorgd. Op zoek naar AH Tompoucen? Je vindt het bij Albert Heijn.


Een tompouce is een typisch Nederlandse lekkernij. Het gebakje bestaat uit een ‘sandwich’ van laagjes bladerdeeg met daartussen een dikke laag vanillebanketbakkersroom. Gezond is het niet: er zitten ruim 3calorieën in.


Dagelijks een tompouce is dus geen goed idee, maar tijdens deze dagen kun je er natuurlijk prima een paar weghappen. Neem het gewenste aantal tompoucen uit de verpakking en laat deze ca. Geen enkele verwijzing naar de schrijfwijze tompouce. Moeilijk te achterhalen wat het meest voorkomt, tompouce of tompoes, want tompouce komt ook voor op buitenlandse sites. Wel viel gelijk op dat de HEMA als grootste banketbakker het schrijft als tompouce , net als de Albert Heijn.


Met fondant glazuur kun je een mooi laagje aanbrengen op je gebak. Het wordt voor een aantal bekende producten gebruikt zoals de bekende roze koeken of tompouces.

Maar je kunt ook koekjes van een laagje fondant voorzien om ze extra lekker en feestelijk te maken. Denk aan de bekende zanddeeg koekjes met een vrolijk gekleurd laagje. Geen Koningsdag zonder de enige echte oranje tompouce ! Op een bodem van krokant gebakken bladerdeeg proef je banketbakkersroom met slagroom en een dakje van bladerdeeg met oranje fondant en natuurlijk het befaamde streepje slagroom.


LET OP: Op Koningsdag zelf leveren wij niet. Alle bestellingen voor Koningsdag worden de dag ervoor geleverd. Van dit oer-Hollandse gebakje wordt iedereen vrolijk!


Een smakelijke traktatie voor thuis of op kantoor. Te koop: de Hema-bakkerijen. Kan je straks nog wel de verjaardagstaarten en tompoucen kopen ? Warenhuis Hema zet zijn zeven bakkerijen in de verkoop om uit de schulden te komen. Het bedrijf hoopt nog voor de zomer een koper te vinden die vervolgens dezelfde, vertrouwde producten kan blijven leveren aan de Hema.


Vooral bij de Hema is het een veelgevraagd product, ze verkopen daar zo’n miljoen per jaar van. De tompouce of tompoes (beiden mag) is een super populair gebakje. Iets met een circusartiest (ja echt!) én een Frans broertje, millefeuille genaamd. Kleinduimpje op z’n Frans.


De eerste die de tompouce maakte, zou een bakker uit Amsterdam zijn geweest. De tompoes – of tompouce - is een gebakje dat typisch voor Nederland en België is. Je kan ze hier het hele jaar kopen bij de banketbakker, de supermarkt en natuurlijk de HEMA.


Meestal met de bekende roze glazuurlaag maar rond Koningsdag en tijdens voetbaltoernooien ook in het oranje. Voor speciale gelegenheden, zoals Koningsdag of bij voetbalkampioenschappen, wordt de roze glazuurlaag door menig aanbieder van de tompouce vervangen door een oranje glazuurlaag! Bekijk hier het Partygebak assortiment van ALDI.


SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.