maandag 26 november 2018

Openluchttheater hertme

Openluchttheater Hertme wint de Zilveren Haring! Op woensdag juni werd dit jaar wederom de Bornse Haringparty bij Theehuis De Karmeliet gevierd. Wist u dat uw browser verouderd is? Mooi openluchttheater waar jaarlijks de Passiespelen worden opgevoerd in de week voor Pasen.


Feestjes mogen gevierd worden. Bij ’t Hertme ’s Ambacht weten we dat maar al te goed.

U bent van harte welkom in onze aparte zaal rondom de oude bakkersoven. Het programma vullen we zelf in. Ook een buffet behoort tot de mogelijkheden. Hertme is een van de drie kernen van de gemeente Borne in de Nederlandse provincie Overijssel. Het telt 5inwoners en ligt in een bosrijke omgeving in de regio Twente, ongeveer zeven kilometer ten noorden van Hengelo.


Het openluchttheater , gelegen in het hart van Hertme , is de trekpleister van het dorp. Management instantie Parochie van Hertme. Organiserende instantie Stichting Theater en Cultuur Hertme.


Inlichtingen kaartverkoop.

Reviews No words necessary. Stephanus-parochie in Hertme. Al meer dan 1jaar is ‘De Zandkuil’ een geliefde plek bij veel Lochemers.


Enkele parochianen zijn destijds bereid gevonden om documentatie materiaal te verzamelen en aan de hand hiervan een boek samen te stellen. Elk jaar wordt in het openluchttheater onder andere het Afrikafestival georganiseer dat internationale allure heeft en waar duizenden bezoekers op af komen. Tot ver over de landsgrenzen is het festival, waar Afrikaanse muziek en cultuur centraal staat, bekend.


Een van de mooist gelegen openluchttheaters van Nederland ligt in het Twentse kerkdorp Hertme. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Ieder jaar is er een divers programma met concerten, theatervoorstellingen, openluchtbioscoop, kindervoorstellingen en nog veel meer. Welkom in één van de mooiste openluchttheaters van Nederland. Gesitueerd midden in het prachtige wandelpark De Maat.


Uitstekend bereikbaar per fiets, bus en auto met gratis parkeervoorziening, direct naast het theater. Onze allereerste vlog van Musical Rent staat online! Neem een kijkje achter de schermen met de cast van deze gave musical.


Kuierroute Zenderen- Hertme is ca. Bornse Beek, het openluchttheater en het Spookhuis. Kuieren heeft in Overijssel een dubbele betekenis, namelijk wandelen en praten.


Super leuke plek vriendelijke mensen schone. Het Afrikafestival, eind juni, is sinds twintig jaar een terugkerend hoogtepunt.

Twee dagen lang staat Hertme in het teken van de Afrikaanse dans, muziek, producten en hapjes. Unsubscribe from Joshi van Rijswijk? Met deze verplaatsing zal het casco worden gerestaureerd zodat het voor de komende jaren behouden blijft als cultuurhistorisch monument. Op de laatste zaterdag in oktober griezelt het in Hertme. Hoewel het spektakelstuk vooral is bedoeld voor kinderen van tot en met jaar, zie je ook steeds meer grote engerds, monsters en heksen.


Vaak zijn het verklede papa’s en mama’s, soms ook. Neem dan een kijkje in ons Fotoalbum. Wilt u alvast wat van de sfeer proeven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.