donderdag 22 november 2018

Bbq vuurschaal

Bbq vuurschaal

Bbq accessoires online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele barbecues assortiment online. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop!


Bbq vuurschaal

Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR BBQ mensen samen. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een straal van twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. Het rooster is ideaal voor het grillen van een lekker stukje vlees of vis.


Alle vuurschalen en vuurtafels hebben een voorziening voor het plaatsen van een BBQ -rooster of bakplaat. Zo kan een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos overgaan in een culinaire of snelle barbecue! De vuurschaal barbecues danken hun kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag.


Bbq vuurschaal

Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. De OFYR vuurschaal bbq is op weg om een design icoon te worden. Gietijzer kan namelijk goed tegen de hitte van het vuur zodat de schaal zijn vorm behoudt.


Onderhoud van een vuurschaal. Een vuurschaal van gietijzer is heel herkenbaar omdat dit materiaal een robuuste uitstraling heeft. Wanneer u een vuurschaal na gebruik weer opruimt, dan is het noodzakelijk om eerst de asresten en dergelijke weg te gooien. Exclusieve barbecue voor liefhebbers van buitenkoken. Bestel hem bij op Vuurkorfwinkel.


Behalve warmte zorgt het voor een gezellige sfeer. Zo heb je de keuze uit staal, metaal, gietijzer en RVS. Voor een langere levensduur is het aan te raden om de vuurschaal op een droge plek weg te zetten. Kies uit 1producten vanaf € 295. OFYR: de combinatie van design, vuurschaal en barbecue!


Vuurschaal Forno Cosa met BBQ rooster. Wij leveren het totale assortiment van de OFYR vuurschaal barbecue en accessoires. Daarnaast zijn er ook verschillende merken die vuurschalen aanbieden die je ook kunt gebruiken als bbq , zoals RedFire, Ideaal, een product met meerdere doeleinden!


Stamford vuurschaal Met deze stijlvolle Stamford vuurschaal maakt u in een handomdraai een gezellig en veilig houtvuur. Deze prachtige vuurschaal is gemaakt van staal. De schaal is zwart van kleur en weegt 6. Deze exclusieve bbq is voor de echte liefhebber. Elke vuurschaal is voorzien van een milimeter dikke bakplaat en is verkijgbaar in een standaard diameter van 85cm of 100cm.


Met de OFYR vuurschaal BBQ is buitenkoken een feest! Via het houtvuur in de vuurschaal (kolen kan ook maar is minder leuk omdat deze geen vlam en geen rooksmaak geven) wordt de plaat tot circa 300˚C opgewarmd. Smeer de plaat in met olie en kokkerellen maar.


Zomer en BBQ hoort bij elkaar. Genieten van de avondzon met een lekker stukje vlees of vis op deze design BBQ. Na de BBQ een paar houtblokken erbij en u heeft een geweldige vuurschaal om tot in de late uurtjes te genieten.


De BBQ bestaat uit een onderstel met houtopslag en een aparte ring van RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.