vrijdag 5 oktober 2018

Duivenstrips

Alle dierenbenodigdheden online! Voor de laagste prijs op Beslist. Prixxs de nummer in Europa! Het laatste nieuws in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Bij bestellingen boven 4 anders 95. De pinnen zijn een belemmering voor de vogels. Ze staan dusdanig uit elkaar dat een duif niet kan landen tussen de pinnen en zich hier dus niet kan nestelen. Anti-Duivenpinnen(RVS), voorkom overlast van duiven en andere vogels. Duivenpinnen worden ook wel eens duivenpennen, duivenstrips ,anti-duif of vogelpennen genoemd.


De kunststof strips zijn voorzien van en 4-stuks metalen pinnen. Duivenpinnen, ook wel duivenstrips of vogelpinnen genoem zijn een discrete en veelzijdige manier om overlast van duiven en andere vogels te voorkomen. Duiven en andere vogels kunnen u een klein fortuin kosten aan schoonmaak en onderhoud. Ook kunnen ze vervelend zijn en vormen ze een gevaar voor de gezondheid van uw personeel en uw klanten. Vogelafschrikpinnen, bestaande uit stroken van 32cm van doorzichtig polycarbonaat en metalen pinnen.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Deze duivenpinnen voorkomen dat vogels op dakgoten of. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Weer ongewenste vogels definitief met ons ruime aanbod aan duiven- en vogelpinnen en de mogelijkheden om deze te installeren.


Duiven komen nooit alleen, ze leven vaak in groepen en maken een hoop lawaai. Het gevolg is dat duiven overlast veroorzaken. Brouwer-Diensten helpt u graag op een diervriendelijke manier de overlast tegen te gaan. Wij monteren zogeheten duivenstrips waardoor de vogels niet meer kunnen landen.


Dé webwinkel waar u altijd slaagt voor uw tuin. Duivenstrips zijn voor mensen nauwelijks zichtbaar. Van potgrond tot meststof.


De shop voor bestrijding, bewerking en verbetering van uw tuin, balkon of gazon. De onderzijde is gemaakt van UV-licht bestendig materiaal zodat ze een leven lang mee gaan. De duivenstrips zijn van roestvrij staal en mm dik.


Duivenstrips

Info over duivenpinnen praxis. Resultaten van zoekmachines! Nieuw Ophalen of Verzenden. Duiven kunnen door deze anti- duivenstrips niet landen en zoeken een andere plaats uit om te landen.


Dit voorkomt overlast van geluid en duivenpoep. Duivenwering Duivenpinnen, duivennetten en meer Specialist in vogelwering Diervriendelijk te werk Vandaag voor 22. Met deze duivenpinnen weert u vogels eenvoudig van gebouwen, balkonnen, dakgoten etc. Met duivenpinnen kunt u voorkomen dat duiven, meeuwen en andere vogels op woningen en bedrijfspanden neerstrijken. Ze bestaan uit kunststof stroken waarin rechtopstaande metalen of kunststof pinnen zitten.


Duivenstrips

Die pinnen zijn ongeveer even lang als een vinger. Dit zorgt voor schade, omdat de vogelpoep een zeer agressieve werking heeft. Bovendien kunnen de uitwerpselen van vogels ziektes overbrengen op mens en dier.


Wilt u van dit probleem af dan raden wij deze duivenstrips aan. Met deze doe-het-zelf oplossingen kunt u zelf de duivenoverlast bestrijden. Zakelijke overlast door duiven? Schakel ons dan direct in.


Vind alle Duivenpinnen en anti skate studs die u nodig heeft in ons ruim aanbod van Straatmeubilair. Safety Made Easy door Seton. Ik weet dat er duivenstrips bestaan, je ziet ze veel op gebouwen. Praxis, Karwei, Gamma, ik kon het er niet vinden.


Wie weet waar ik die dingen in een winkel kan kopen? Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.