woensdag 3 oktober 2018

Cadac carri chef 2 combo skottelbraai

Kies uit producten vanaf € 1000. Online bestellen ab €690. Obelink Vrijetijdsmarkt, Ihr Fachmann auf dem Campinggebiet. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Met deze complete set grill, (roer)bak, kook en braad je de sterren van de hemel. Zo bereid je dus zelfs op de camping de meest uitgebreide maaltijden. Cadac skottelbraais tegen lage prijzen. De BBQ is eenvoudig te monteren, schoon te maken en weer op te bergen.


Dit maakt het de ideale barbecue voor zowel thuis als op vakantie. Met de verschillende kookoppervlakken die eenvoudig om te wisselen zijn kun je allerlei gerechten bereiden. Voor het eerst een gas-bbq aangeschaft. Je gaat veel makkelijker even iets maken op de bbq.


En eigenlijk alle soorten vlees komen er lekker vanaf. Door de deksel met ingebouwde temperatuurmeter ook uitermate geschikt om vlees langere tijd op te laten garen. De poten van de barbecue zijn vervaardigd uit aluminium wat ten gunste komt van zowel het totaalgewicht als de duurzaamheid.


Hij is eenvoudig te monteren, makkelijk schoon te maken en ook weer makkelijk op te bergen. De BBQ is voorzien van een krachtige RVS brander met piëzo-ontsteking. Geïntegreerde poten Poten die vast zitten aan de BBQ en niet afneembaar zijn. Klappoten Poten die omhoog geklapt kunnen worden.


Cadac carri chef 2 combo skottelbraai

Losse poten met draaischijf Drie poten zijn los te maken m. Schuifpoten (delen) Poten bestaan uit delen en worden in de opening onder de barbecue geschoven. Hij is een echte alleskunner en geschikt voor barbecueën, bakken, koken, roerbakken en meer! Set wordt geleverd met pandrager, bbq plaat, skottel en deksel. Naast een pandrager, wordt er met deze barbecue ook een bbq-plaat, Paella pan en deksel meegeleverd. Hierdoor kun je verschillende gerechten buiten klaarmaken.


Van de beste fabrikanten op elk automodel. Professioneel advies van experten over de keuze van auto-onderdelen. Entdecken Sie die große Auswahl an Musik - Klassiker und aktuelle Top-Hits!


Deze skottelbraai wordt geleverd met een barbecuerooster, pandrager en bakplaat. Met de Carri Chef Skottel kunt u alle kanten op, perfect om buiten allerlei lekkere gerechten te bereiden. Na jaren geen gebruik kunnen maken van de carri chef , kan ik de carri chef nu weer volop gebruiken. De Carri Chef is eenvoudig te monteren, makkelijk schoon te maken en ook weer makkelijk op te bergen.


De producten worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit, veelzijdigheid en gemak. De Zuid-Afrikaanse roots zijn in de Skottelbraai en bbq producten terug te zien. Om eindeloos te kunnen varieren met verschillende gerechten, koop je op fonQ niet alleen de CADAC barbecues, maar ook pizzastenen, grillroosters en paella pannen. Een deksel met thermometer is inbegrepen.


Dit model biedt je nog meer veelzijdig kookgemak. De barbecue kan naar wens worden uitgebreid met de optionele kookoppervlakken. Het kookoppervlak is centimeter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.