woensdag 31 oktober 2018

Beton cire trap

Bespaar tot wel via kiesproduct. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Iets wat helemaal past bij de huidige woontrends. We willen nl niet dat er een stuk uitsteekt door de beton ciré laag. De lijmresten liggen hoger dan de trap zelf en dit zou eerst met een laagje beton ciré mortel moeten worden ge-egaliseert.


Maak een beetje mortel aan en strijk over het trap deel heen , schrapend over de lijmresten.

Trap coating Original is een componenten coating. De Coating voor de trap is een industriële coating. Welke bestand is tegen zware belasting. Hierdoor is deze zeer geschikt voor trappen in winkelcentra, kantoorgebouwen, en in woonhuizen. Verpakking: per mvoor laag Voorschriften: laag is voldoende.


Wist u bijvoorbeeld dat het ook geschikt is voor het maken van een trap ? Wanneer er gebruik wordt gemaakt van goede kwaliteitsproducten en op deskundige wijze wordt aangebracht is beton ciré ook goed te gebruiken als trap. Trap renovatie van hout naar Betonlook. Een houten trap renoveren in Betonlook, is dat mogelijk?

Jazeker zie hier het verschil m. Muren Ook de betonmuur is niet meer weg te denken in het interieur. Beton ciré is een veelzijdig product. Het geeft een unieke, pure en rustige uitstraling en net dat beetje extra sfeer. Deze zijn nodig voor het functioneren van de website en worden daarnaast gebruikt voor het optimaliseren van de gebruikerservaring.


Wanneer u op Akkoord klikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Koop nú Trappen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bekijk meer ideeën over Trap ideeën, Trappen en Trap. Béton Ciré Pro is zeer sterk en bijzonder geschikt als afwerking voor trappen. Op deze manier kan een mooi doorlopend naadloos geheel met de vloer worden gecreëerd. De harde coating zorgt ervoor dat de trap tegen een stootje kan.


Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Nu hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld op website. Is het tijd om je huidige trap een stoere en ambachtelijke make-over te geven?


Kies dan voor een beton cire trap van Bruizt. In slechts een paar dagen geven wij je trap een unieke look. De betonstuc is zelfs op je aanrechtblad te plaatsen.

Aanbrengen van beton cire. Het aanbrengen en afwerken van beton cire gebeurt in de volgende stappen: De eerste laag is een schraaplaag die fungeert als ondergrond voor de 2e laag. Je dient deze zo dun mogelijk maar wel dekkend aan te brengen met een opzetspaan. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuil werend is wordt er een coating aangebracht.


Ook meubels en trappen verfraaien met beton ciré.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.