donderdag 2 augustus 2018

Kastanje schutting gevlochten

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Koop nú Schuttingen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grootste assortiment Schuttingen.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden van ons hout? Laat u verrassen door onze oplossingen in duurzame houtsoorten. Kastanje schutting : uitvoeringen en prijzen. Met een kastanje schutting kies je voor een natuurlijke, landelijke omheining met weinig onderhoud.


De tamme kastanje is bovendien een duurzaam, ecologisch product. Het nieuwste product in de lijn van de kastanje hekwerken is een in eigen beheer ontworpen vlechtscherm.

Dit is een gevlochten en vrijwel gesloten natuurlijk scherm met een lange levensduur. Deze vlechtschermen worden met de hand gemaakt van gekloofde kastanje latten. Een gevlochten tuinscherm is een zeer stijlvolle schutting voor de tuin. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het plaatsen ervan een ambacht op zich.


We willen uw technische vaardigheden zeker niet onderschatten, maar een gevlochten afscheiding plaatsen is echt iets anders dan kant en klare tuinafscheidingen zetten. Dan is een kastanje vlechtscherm een goede keuze. Het scherm is gemaakt van horizontaal gevlochten kastanjestroken, waardoor de structuur dichter is dan die van het kastanje schapenhek.


Door het vlechtwerk geeft de tuinafscheiding een vriendelijke uitstraling. Het vlechtscherm van kastanje is verkrijgbaar in hoogtes vanaf 1centimeter. De wilgentakken die gebruikt worden zijn ecologisch verantwoord en komen allemaal uit speciaal daarvoor aangelegde kwekerijen en grienden in Nederland en Frankrijk. Deze palen zullen na enige jaren uitgroeien tot een rij knotwilgen. Gevlochten kastanje tuinschermen.


Heel mooi product, duurzaam en lange levensduur. Beschikbaar in deze afmetingen: 1m80H op 1m60B. De schermen kunnen ook op hun zijde geplaatst worden.

Voor meer informatie of prijsaanvraag, mailen of bellen! Een hekwerk van kastanje is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het hout staat bekend om de weerstand tegen vocht en schimmels en daarom gaat een kastanje hekwerk meestal tot jaar mee. Kies uit 3producten vanaf € 199.


Schutting , tuinschermen econoom, goedkoop budget houten tuinschermen duurzaam geïmpregneerd en fijn bezaagd grenen bestaande uit gevlochten latten van 5xmm geplaatst in een frame van 20xmm. Voor het plaatsen van de houten schutting heeft u verder nodig: vierkante houten palen van 7x7cm, puntpaalhouders en L-beslag. Ook al uw Tornado gaas en draad afrasteringen besteld u op bij Van Vliet kastanjehout! De bijbehorende kastanje palen. Het gevlochten tuinscherm bestaat uit halfronde kastanjelatten die gevlochten zitten tussen verticale rechthoekige kastanjelatten.


Hierdoor wordt een heel mooi en decoratief vlechtscherm verkregen in duurzaam hout. Het ideale alternatief voor wilgen en hazelaar tuinschermen, voor wie duurzaamheid prioriteit geeft. Met deze kastanje tuinschermen maakt u een fraaie afscheiding tussen bijvoorbeeld verschillende erfen.


Door de gevlochten structuur heeft deze een vriendelijke look. Dit is ons nieuwste tuinscherm naar analogie met de bekende grenen geïmpregneerde gevlochten tuinschermen. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment kastanje hekwerk binnen Nederland.


Frans hekwerk, ook wel schapenhekken of schapenrasters genoem is erg duurzaam en milieuvriendelijk. Een kastanjehouten hek bestaat uit gekloofde kastanje latten die aan elkaar worden bevestigd door gevlochten sterk ijzerdraad. Wilgentenen schutting en hekken een ter plekke gevlochten wilgentenen schutting , is vervaardigd van kastanje palen en vlechtwerk van 2-jarige wilgentenen (bleeslatten). In tegenstelling tot een kastanje vlechtscherm of wilgentenen zijn gevlochten bamboe schermen zichtdicht. Hierdoor kan je bamboe schermen dus als vrijstaande en zicht-dichte erfafscheiding gebruiken samen met de buren.


Onze bamboe vlechtschermen zijn standaard leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.