maandag 2 juli 2018

Spray tegen katten

Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten , op voorraad. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Ook voor katten zijn er gebieden die taboe zijn. Afweerspray is hiervoor de ideale oplossing.


Natuurlijk zonder bijwerkingen voor kat en baasje.

Krabben is een natuurlijke behoefte voor katten. Naast het onderhouden van de nagels, markeren ze door te krabben ook hun territorium. Deze territoriummarkering heeft zichtbare markeringen (de kraslijnen) en onzichtbare markeringen (pootjesferomonen). Hiermee laat je kat aan andere katten weten dat dit zijn gebied is. Katten die in huis plassen hebben vaak een ziekte Blaasgruis!


Het plassen in huis kan komen doordat hij de plek waar hij plast asocieert met de pijn. Daarom kiest hij steeds een andere plek uit om te plassen. Mijn tip is ga naar de dierenarts voor een urinetest.

Als het dier blaasgruis heeft krijgt het dieetvoeding. Jouw kat heeft zijn eigen manier om aan jou te vertellen wanneer hij gelukkig is. Het ene signaal is subtieler dan de ander. Naast lichaamstaal gebruiken katten namelijk ook feromonen om met ons (en soortgenoten) te communiceren. Met deze spray van BSI kunt u specifieke plaatsen zoals vuilniszakken, opritten, paden, tuinen en schuttingen behandelen en beschermen tegen katten en honden.


Krachtig met een lange werking. Ketrop Ongedierte verjager op zonne-energie. Katten hebben geurklieren in hun voetzooltjes en al krabbend zetten ze die geur af op plekken die voor hen belangrijk zijn. Bovendien laat krabben ook zichtbare merktekens achter. Twee vliegen in één klap dus.


De boodschap die ze voor andere katten achterlaten is daarmee meteen duidelijk. Maar ook katten die alleen wonen, laten hun krabsporen. Door Feliway spray aan te brengen op plaatsen waar de kat krabt, geef je de kat een gevoel van veilighei waardoor de noodzaak om steeds opnieuw het territorium markeren verdwijnt. Verhuizen, verbouwing en herinrichting. Katten zijn territoriale dieren die hun omgeving met zowel optische kenmerken als geur markeren.


Deze doeltreffende spray houdt de dieren op afstand van jouw tuin. De ecologische spray kun je zowel op vlakke als op rechtopstaande oppervlakken aanbrengen, blijft lang werkzaam en is regenbestendig.

Bestel Urine Off voordelig bij Medpets. Sproeien herken je doordat de urine altijd tegen een verticaal oppervlak zit (muur, stoel, tafelpoot). Gebruik na het schoonmaken Feliway- spray. BSI Hot Exit afweer spray is ideaal voor op gazon, aarde, zaaibedden, bloembakken en op planten. Veel mensen kopen bij onze webwinkel spray of korrels om katten weg te houden.


Een dergelijk middel tegen katten is regenwaterbestendig en blijft meerdere weken goed. Onze middelen tegen katten zijn honderd procent natuurlijk, dus u hoeft niet te vrezen voor uw kinderen, tuin of huisdieren. De elektronische verjager van katten werkt vaak op batterijen, maar in het ruime assortiment van Ongediertewinkel. En dat is nu net de reden waarom je de katten uit (sommige delen van) de tuin wilt weghouden.


Anti katten spray - Tuinadvies Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak. Spray en korrels om katten te verjagen. Exclusieve katten verjaag producten om katten te verjagen nu online te bestellen in onze webshop.


Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten waar katten een hekel aan hebben. Simpel spuiten op plekken van overlast om effectief de katten te verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.