woensdag 20 juni 2018

Wpc schutting

Hoge kwaliteit voor lage prijzen! Kwaliteit betonschuttingen voor ongekend lage Prijzen! Bestel direct je schutting online! Zoek naar afscheiding tuin op de nieuwe KensaQ. Wilt U ook een onderhoudsvrije schutting ? Een schutting die niet hoeft te worden gebeitst?


Dan bent U bij ons aan het juiste adres! WPC (composiet) schutting. Niet alleen wegens de moderne en eigentijdse uitstraling, maar ook zeker vanwege de duurzaamheid en de lage mate van onderhoud. Composiet schutting kopen bij HORNBACH. Loop maar eens door de buurt, de kans is groot dat je vooral houten schuttingen tegen zal komen.


Toch brengt een kunststof schutting voordelen met zich mee. Een ding is zeker: van een composiet schutting heeft u jarenlang plezier. In tegenstelling tot een schutting van gewoon hout is een composiet schutting vrijwel onderhoudsvrij en zeer duurzaam.


Wpc schutting

Die is namelijk gemaakt van natuurlijke houtvezels en toxivrije high-density-polymeren. Ben je nog niet helemaal uit of een composiet schutting iets voor jou is? Een composiet schutting heeft als grootste voordeel dat je deze behalve schoonmaken niet elk jaar opnieuw in de olie of lak dient te zetten.


Uw schutting van composiet kunt u hier uit eigen voorraad bestellen. Kies op de pagina uit kunststof composiet tuinschermen, klik door naar bijbehorende composiet schuttingdeuren of maak van losse schuttingplanken zelf een schutting. Kies onder andere uit het gerenommeerde merk Elephant (dus jaar garantie) in ons assortiment.


Wilt u dus niet de splinters maar wel de natuurlijke uitstraling van hout, dan is dit een uitstekend alternatief. Bekijk dan deze pagina met uitsluitend A-merken composiet tuinschermen, zelfbouw rabatsystemen en bijbehorende materialen zoals deuren en palen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Zoek je een mooie schutting om jouw tuin meer rust en privacy te geven? Met een hoge schutting scherm je de tuin af voor nieuwsgierige ogen en vergroot je jouw leefomgeving. Door de tuin bij het huis te betrekken, creëer je een gezellige buitenkamer waar kinderen en huisdieren veilig kunnen spelen. Daarnaast bepaalt het type paal dat u kiest ook een groot deel van de uitstraling. Tevens beperkt u zo het aantal soorten materiaal waaruit de schutting wordt opgebouwd.


Wpc schutting

Onze WPC-schutting heeft de mooie uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Het is UV-bestendig, verkleuring in de loop der jaren is zeer gering en de weerstand tegen rotting is zeer hoog. Zo is het met een composiet schutting mogelijk om deze op ieder moment van het jaar installeren. In de winter is het alleen belangrijk dat de bodem te bewerken is. Wanneer deze bevroren is, dan is het uiteraard niet mogelijk om de schutting te plaatsen.


Alhoewel een kunststof schutting minder natuurlijk oogt is de duurzaamheid wel hoger. Wil je meer informatie over de meeste geschikte soort schutting ? De laatste soort is gemaakt van kunststof composiet. Of heb je wellicht vragen over het plaatsen van je. Met deze schuttingplank en losse aluminium liggers kunnen tevens afwijkende design schermen op maat gemaakt worden. De schermen zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.


Wpc schutting

Een bijkomend voordeel van dit materiaal is dat het nauwelijks hinder heeft van de weersinvloeden. Zo zal de verkleuring en slijtage minimaal zijn. Uiteraard zijn er bijpassende poorten, desgewenst op maat verkrijgbaar.


Ook alle bijbehorende artikelen zoals palen en bevestigingsmateriaal behoren tot ons leveringsprogramma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.