donderdag 14 juni 2018

Spikes & sparrow tassen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Vind de beste deals bij Wardow. Het is tijd voor kerstcadeaus! Leren hand- en schoudertassen. Bestel vóór 23:59u, morgen in huis. Shop nú spikes sparrow tassen spikes sparrow tassen v.

Shop online or find a store near you. De vintage, authentieke look wordt alleen maar mooier naarmate de tas vaker wordt gebruikt. Groot assortiment tegen de beste prijs en een snelle levering. Elke tas is voorzien van vele praktische vakken, zodat de tas elke dag gebruikt kan worden en deze mee kan nemen waar je ook naartoe gaat.


Wat de tassen zo mooi maakt is dat ze niet alleen op een duurzame manier gemaakt zijn, maar ook voor duurzaam gebruik. Het leven gaat immers ook niet zonder stoot of slag! Een tas moet zijn zoals een goede vriend of vriendin en is niet zomaar een gebruiksvoorwerp.


Het merk gelooft in de kracht van een tas. Deze trendy tas in het cognac is ideaal om naar je werk of tijdens een dagje winkelen mee te nemen!

Je kunt al jouw spullen eenvoudig opbergen in het ruime hoofdvak en de overige rits- en steekvakken. Bekijk nu onze uitgebreide collectie tassen. Van sportkleding tot kampeerspullen.


Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Ons Authentic leer heeft een stoere en vintage uitstraling. Vergelijk spikes en sparrow leren tassen op Tassenshoponline. Alleen betrouwbare webshops en vaak. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Dankzij de tijdloze vintagelook van tassen blijven de tassen hip, ongeacht wat de trend van het moment is. Zo goed als nieuw Verzenden. Al deze eigenschappen passen ook bij dit exemplaar. Deze buideltas is dé tas die graag elke dag met je mee op pad gaat.


Het leer van deze tas wordt alleen maar mooier naarmate je het gebruikt. Gemaakt door een gepassioneerd team. Onafhankelijk, sterk en anders. Een echt leren schoudertas, handtas, portemonnee of rugzak koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij geloven dat iedereen zijn eigen weg vindt in het leven.


Je eigen koers uitzetten en jezelf durven te zijn.

Die het karakter en de eigenheid van hun eigenaar versterken. De tas is prima geschikt voor werk of tijdens. Tassen en accessoires maken die anders zijn. Betaal vandaag of in termijnen.


De Damestassen uit deze serie zijn gemaakt van Leer en worden geleverd met een fabrieksgarantie van jaar. Vakmanschap van de bovenste plank, wat zorgt voor prachtige tassen , gemaakt van het beste leder in stijlvolle, tijdloze designs. Spikes and Sparrow tassen zijn geschikt voor iedereen.


Iets wat tegenwoordig steeds meer wordt omarmt is het feit dat het gebruik van een tas meehelpt aan een nóg mooiere look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.