donderdag 21 juni 2018

Rioolvliegjes in badkamer

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.

Ruim assortiment Badkamer. Rioolvliegjes bestrijden in huis. Ik heb zelf beneden op de badkamer die bijna nooit gebruikt wordt er elk jaar last van ze komen uit de naden van de tegels en bij de toilet. Ik weet niet of het deze soort is maar het lijkt er wel erg veel op.


Ik heb er meestal last van zo denk ik rond april. Deze motmuggen kunnen doordat ze zich vaak in de vieze afvoer etc. Heeft u overlast of hinder van latrinevliegen, motmuggen of andere plaagdieren?


Twijfel niet en neem contact met ons op!

Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw rioolvliegenprobleem! Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier. Een klein vliegje met zwarte vleugels, groter dat een fruitvliegje overigens. Omdat in negen van de tien gevallen de rioolvliegjes in huis uit het riool komen is een zeer nauwkeurige controle van het riool noodzakelijk. Daarom hebben wij hiervoor de beschikking over een speciaal ontwikkelde rookmachine.


Effectief rioolvliegjes bestrijden? Een rioolvliegjesplaag is allesbehalve comfortabel. De mugjes (inderdaa het zijn eigenlijk géén vliegjes) zitten op alle wanden van je keuken of badkamer. In de kruipruimte durf je allang niet meer te komen.


Een commercieel middel tegen rioolvliegjes ? Meer resultaat met jouw rioolvliegjes bestrijding. In je keuken, badkamer of kruipruimte krioelt het van de rioolvliegjes. Koop je zelf wat middelen, dan zul je snel merken dat er met een spuitbusje niet tegenop te sproeien valt.


Elke dag zie ik ze weer overal, in de keuken, badkamer , huiskamer en gang. Ik las dat erze uit het riool zouden komen of shifon. Misschien dat er inderdaad ergens vocht zit.

Als ik het gevonden heb meld ik me weer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Heb je last van deze harige insecten, dan is dat meestal te wijten aan een ander rioolprobleem, zoals een verstopping of een lekkage. Ze groeien op in drek en verspreiden zich snel door je woning of bedrijf.


Ze zitten dan vooral massaal in je kruipruimte, keuken of badkamer. De rioolvliegjes hoeven niet altijd het gevolg te zijn van een lekkage die zich in uw pand bevindt. Het komt regelmatig voor dat er een plaag van rioolvliegjes ontstaat, omdat de buren laks zijn met het verhelpen van het rioolprobleem. Door hun vleugeltjes lijken ze op kleine vlinders.


Ze worden ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd. Last van rioolvliegjes in huis? Grote kans dat deze in jouw riolering leven (toilet, badkamer ). Hier leggen ze hun eitjes, die al snel uitkomen.


Motmuggen (Psychodidae) zijn een familie van kleine insecten die behoren tot de orde tweevleugeligen en de onderorde muggen (Nematocera). Afvoerbuizen, regenpijpen, gootstenen en toiletten: rioolvliegjes , ook wel motmuggen, voelen zich hier helemaal thuis. Ze houden van algen, bacteriën en schimmels en vliegen vanuit uw toilet of wasbak uw badkamer of keuken in. Het vliegje kan ziektes met zich meedragen en uw etenswaren, bestek of tandenborstel besmetten. Het is voor de ongediertebestrijder belangrijk om te weten met welk soort ongedierte je te maken hebt.


Je herkent rioolvliegjes aan hun ronde, harige bovenlijfje. De vliegjes zijn een paar millimeter groot en hebben vleugels, die groter zijn dan hun lichaam. Als er plotseling zwermen kleine muggen rond de afvoer van je gootsteen, wastafel of douche zweven, dan kan het zijn dat je een motmuggenplaag. Doordat de rioolvliegjes de bacteriën door het huis verspreiden kunnen mensen er ook ziek door worden.


Steken doen ze overigens niet. Heeft u last van riool vliegjes , Vaak hangen deze in de gang of trappenkast waar het kruipluik zit. Uw witte muur is dan ineens zwart van de rioolvliegjes ook wel motmuggen genoemd. Ze zijn deze zomer alom aanwezig: rioolvliegjes.


Ze zien eruit als hele kleine vlindertjes en nestelen zich graag in uw garage, gangkast, keuken en badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.