vrijdag 15 juni 2018

Grappige ziektes

Een griepje, verkoudhei migraine of gebroken been. Allemaal vervelende, maar tamelijk normale aandoeningen. Sommigen zouden zich met dergelijke ziektes echter gelukkig prijzen. Want: het kan veel erger en vooral veel gekker. Wij zetten de meest bijzondere aandoeningen voor u op een rij.


Maak je nooit meer druk over een rimpeltje hier of een vetje daar!

Sommige mensen zouden een moord doen voor een simpele pukkel. Lees hieronder een top van de gekste ziektes. SmurfenziekteHeel lang geleden leefde de bijzondere familie Fugate. Na het lezen van dit artikel vast niet meer, want je zou maar één van de volgende aandoeningen hebben!


We hebben een aantal vreemde ziektes voor je op een rij gezet. Soms betekend dit een verkoudhei maar in andere gevallen kan dit de meest bizarre ziektes opleveren. Terwijl de medische wetenschap druk doende is met het vinden van geneesmiddelen voor afschuwelijke ziektes als AIDS of kanker, brengen deze zeldzame bizarre ziektes hun eigen problemen met zich mee. Elephantiasis: voetbalgrote benen, borsten en genitaliën.


Bij deze ziekte, die ook bekend staat als ‘olifantenziekte’, kunnen benen, borsten en genitaliën opzwellen tot ze de grootte van een voetbal hebben.

Een parasitaire infectie die een ontsteking veroorzaakt is de meest voorkomende oorzaak van deze aandoening. Doe eens even normaal’, roept men wel eens naar anderen die, in hun ogen, abnormaal gedrag vertonen. Moppen - grappige moppen : ziekte. Er staan koeien in een wei.


Zegt de ene tegen de ander: erg he die gekke koeien zi. Hieronder staat een lijst van aandoeningen. Zo wou ik al eens een tijdje meer weten over Imagination of verbeelding. Vandaar was het maar een kleine stap naar mentale ziektes en vooral de meest rare die er zijn. Ja dat soort zaken fascineert mij, vandaar dat ik ze even deel voor wie er meer wilt over weten.


Tien voorbeelden van extreme en rare mentale ziektes 1) Walking Corpse. Spreuken Moeilijke Tijden. Kracht spreuken voor in moeilijke tijden. Op zoek naar spreuken over kracht en waardevolle spreuken over doorgaan en krachtige quotes die.


Wat zijn nou opmerkelijk en grappige dingen? Wil je iemand een vraag stellen waarvan je weet dat diegene het niet weet? De meeste grappige , rare en humoristische namen.


De afgelopen jaren hebben we heel wat grappige namen gehoord en gelezen. Maar ken je die namen nog? Welke was de beste (raarste) en leukste om te delen?

Kort maar krachtige spreekwoorden over ziek met betekenis zoals: Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden (Op resultaat gericht zijn). Heb je vrienden met grappige of leuke namen? Lees de leuke rare en grappige vragen met een glimlach en spijker je algemene kennis nog wat meer bij.


Droge antwoorden op levensvragen of vragen waar niet zo 1een antwoord op te vinden is. Leuke rare vragen zonder antwoord of met flauwe antwoorden, dat zijn grappige vragen. Gedichten over ziekte en de dood.


Read on for breaking entertainment news, fashion tips, health, and more. Ziektes Gezondheidinfo is een online medische encyclopedie gericht op het bieden van informatie over aandoeningen en ziektes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.