woensdag 16 mei 2018

Kosten schutting plaatsen per meter

Alex Systeembouw plaatst uw schutting al voor €7per strekkende meter! Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een schutting kost € tot € 2per meter , afhankelijk van de houtsoort.


Bij een schutting van geïmpregneerd hout starten de kosten vanaf € per meter , bij kwalitatief hardhout ga je richting de € 1per meter. U dient dan geen rekening te houden met de kosten die het plaatsen van een poort met zich meebrengt. Gewoon een paar meter schutting is reeds voldoende. Zelf de schutting plaatsen : de goedkoopste optie die je hebt is zelf een houten schutting te plaatsen.


De schutting moet stevig genoeg zijn, waterpas en veilig. Zelf een houten schutting plaatsen kost je gemiddeld €per meter zonder poort. Dat zijn planken per meter schuttinglengte. LUCHTKSTEEL moeilijkheidsgraad Klustijd: uur MTERILEN Materiaalkosten ca Voor een vaste prijs per strekkende meter plaatsen wij uw schutting. De standaard uitvoering is de goedkoopste vorm, maar is niet erg stevig.


Het laten plaatsen van een schutting door een hovenier kost ongeveer € per uur. Schutting met gaas plaatsen : prijs per lopende meter. Daarnaast heb je nog kosten voor: verbindingshoekjes, steunpalen, poortdeuren etc.


Aan de hand daarvan kunnen wij berekenen hoeveel materiaal er nodig is voor de hout beton schutting van uw keuze. In het veld ‘Geschatte aantal meters ’ kunt u het aantal meters invullen. Het is niet erg als dit iets afwijkt. Onze ervaring leert dat wij in de meeste gevallen voldoende materiaal bij ons hebben om de schutting te kunnen plaatsen.


Kosten schutting plaatsen per meter

Wij bieden schuttingen per meter te koop in diverse houtsoorten. Kies uit erfafscheidingen van Geïmpregneerd hout, lariks douglas of hardhout. Wij leveren schutting mpakketten altijd met planken en palen plus bijbehorende schuttingschroeven. Nu ook geheel dichte schuttingen per meter bestellen van Zweeds rabat potdekselplanken.


Wat kost het plaatsen van een schutting ? De kosten voor het inrichten van de tuin wordt vaak onderschat. In heel Nederland hebben wij een netwerk van erkende vakmannen. Laat uw hekwerk tuinhek of schutting plaatsen door een ervaren en vriendelijke vakman.


Kostenindicatie voor een hekwerk of schutting plaatsen. In de tabel hieronder vind je de verschillende kosten voor het plaatsen van de omheining in de tuin. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op hekwerken per vierkante meter. Als u een schutting zelf plaatst. Gaat u de schutting zelf plaatsen dan bent u ongeveer de bovenstaande bedragen aan materialen kwijt.


Besluit u de schutting te laten plaatsen , dan bent u ook het arbeidsloon van het klussenbedrijf kwijt. In de volgende tabel vind je enkele voorbeelden van opties die je hebt, inclusief de prijs per meter. Dit is ongeveer euro per uur. Onderaan zie je hoeveel je gemiddeld kwijt bent aan het laten plaatsen van de schutting.


Bij het plaatsen van een klimop kun je het beste meerdere planten per meter plaatsen. Wanneer je dit niet doet, kan het even duren voor je volledige privacy hebt. Wil jij de klimop als natuurlijke schutting plaatsen ? Wees je er wel van bewust dat deze plant onderhoud nodig heeft. Euro per strekkende meter extra.


Dat lijkt op zich een klein prijsverschil maar de prijs is per strekkende meter. Heb je dus een tuin van honderd vierkante meter , dan loopt de lengte van de schutting al snel op tot dertig meter. Daarbij is dan nog niet gerekend op een eventuele tuinpoort.


Kosten schutting plaatsen per meter

Prijzen van een hout beton schutting v. Prijs van de schutting is afhankelijk van het motief, de afwerking en de vorm van uw tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.