donderdag 24 mei 2018

Kastanje tuinscherm

Topkwaliteit tuinschermen, uit voorraad leverbaar met jaar garantie! Koop nú Tuinschermen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Laat uw tuin ontwerpen, aanleggen, onderhouden of renoveren vraag offertes aan.


Kastanje tuinscherm

Alle tuinschermen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Een hekwerk van kastanje is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het hout staat bekend om de weerstand tegen vocht en schimmels en daarom gaat een kastanje hekwerk meestal tot jaar mee.


Groenebouwmaterialen helpt u in het vinden van natuurlijke schuttingen van kastanjehout. Het kastanjehout is van duurzaam beheerde bossen en onze houtleverancier heeft het hout verwerkt tot hoogwaardige kastanje tuinschermen. Verschillende afmetingen vlechtscherm kastanjehout. Het vlechtscherm is bij Tuinafscheiding. Het gevlochten tuinscherm bestaat uit halfronde kastanjelatten die gevlochten zitten tussen verticale rechthoekige kastanjelatten.


Hierdoor wordt een heel mooi en decoratief vlechtscherm verkregen in duurzaam hout. Het ideale alternatief voor wilgen en hazelaar tuinschermen , voor wie duurzaamheid prioriteit geeft. U wilt iets bijzonders qua erfafscheiding? Iets verantwoords en iets wat onbehandeld gebruikt kan worden.


Met deze kastanje tuinschermen maakt u een fraaie afscheiding tussen bijvoorbeeld verschillende erfen. Kastanje tuinscherm 1x 1cm. Laag kastanje hekwerk open. Als u graag een erfgrens met een vriendelijke uitstraling langs uw tuin wilt, dan is een laag hekwerk van kastanje erg geschikt.


Dit hekwerk wordt ook wel schapenhek genoemd. Een tuinafscheiding met een mooie open structuur van kastanje latten met daartussen een opening van een aantal centimeter. Deze kastanje tuinschermen hebben een rustieke en natuurlijke uitstraling, zijn onbehandeld én gaan vele jaren mee.


De kastanjehouten vlechtschermen kunnen tussen houten palen (bijvoorbeeld kastanjepalen) geplaatst worden. U zet hierbij de kastanjehouten vlechtschermen vast aan de tuinpalen. Ook populair zijn kastanje tuinschermen.


Een kastanje scherm is steviger dan treillage en heeft ook geen doorkijk, zodat je nieuwsgierige blikken buiten houdt. Je houdt hiermee ook de wind tegen. Omdat je meer kastanjehout nodig hebt, is het wel duurder dan hekwerk. Meestal wordt er een onderscheid gemaakt tussen gevlochten en effen panelen. In minuut gratis offertes van Schuttingen uit uw regio.


Op zoek naar een goede hovenier? Vraag vrijblijvend offertes aan. Een goede tuinman is belangrijk. Goedkoop en snel geleverd. Met kastanjepalen maakt u een duidelijk erfafscheiding maar wel met een mooie open structuur.


Ook het stoere uiterlijk kan een goede reden zijn om te kiezen voor kastanje palen en hekken. Deze mooie gevlochten kastanje tuinschermen zorgen voor een unieke landelijke sfeer in uw tuin. Dankzij de van nature aanwezige looistoffen in de kastanjehout heeft het een uitzonderlijke weerstand tegen vocht en schimmels.


Hiermee heeft u een natuurlijke gevlochten afsluiting die u niet dient te behandelen. Dit type kastanje tuinhout is zeer geschikt voor omheiningen van uw erf of hok voor schapen, geiten en honden. Frans kastanjehout op rol is dichter, puntiger en minder grillig.


Engels kastanjehouten hekken zijn goedkoper maar hebben minder rechte spijlen. Naast kastanjehekken op rol bieden wij een grote collectie kastanje palen. Bekijk dus hier onze tuinscherm aanbiedingen en pak jouw voordeel!


Je kunt tuinschermen kopen in verschillende maten, designs en materialen. Zo zijn er delen met een moderne rechte bovenkant, tuinscherm schuin maar ook tuinschermen met een sierlijke boog. Je vindt dus altijd een tuinscherm dat past bij jouw tuin. Zoekt u het perfecte tuinscherm voor uw tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment tuinschermen in verschillende modellen, soorten en maten.


Zichtdichte schermen of juist met een open structuur, maar ook combinaties van verschillende modellen die voor een mooie afwisseling in uw tuinafscheiding zorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.