woensdag 23 mei 2018

Hobby tuinkas

Vergelijk meer dan 2tuinkassen! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Wilt u bij uw bedrijf, woonhuis of volkstuin een hobbykas of tuinkas realiseren voor hobby doeleinden? Tuinkassen al vanaf € 295.


Vraag het Horticulture Services BV.

Als kassenbouwers van huis uit voeren wij ook kleinere projecten efficiënt uit. Bovendien heeft u de keus uit de toepassing van gebruikte - maar kwalitatief uitstekende - of de allernieuwste materialen. Hét adres voor een hobbykas op maat. Denkt u er wel eens over na om een kweekkas te kopen?


Op deze manier weet je precies hoe puur je bezig. De luxe tuinkassen en kweekkassen van Gardenmeister zijn de ideale plek voor het (voor)kweken van al uw gewassen.

Veel hobbykassen op voorraad. Ons aanbod tuinkassen bestaat uit kwaliteitsmerken en ieder type tuinkas heeft zijn eigen kenmerken. Nu met eerste aankoop korting op uw hobbykas! Zo is de ene tuinkas meer geschikt voor het kweken van planten en de ander tuinkas voor het telen van groente en fruit. Naast uw doel is de keuze voor tuinkassen kopen afhankelijk van de ruimte en de ligging van uw tuin.


Batist Hobbykassen is een Westlandse producent van een breed assortiment hobbykassen en maatwerk overkappingen. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken. Laat u deskundig voorlichten in onze showroom!


De kassen gaan jarenlang mee. Wilt u als hobby zelf groenten en fruit kweken in uw eigen tuin? Kweek heerlijke en bovenal gezonde groenten en fruit in uw eigen tuinkas. Wij hebben niet enkel kweekkassen te koop. ACD heeft dealers over gans België.


Dus ook bij jou in de buurt worden we vertegenwoordigd door een lokale dealer.

Dankzij de nabijheid van een ACD-dealer kan je op. Ontdek onze grote collectie kassen en serres. Wegens nieuwe aanpassingen in onze tuin bieden wij onze hobby kas aan. Met een tuinkas van Fonteyn kunt u onder alle weersomstandigheden goed tuinieren.


Zelf kweken van groenten, bloemen en planten in een kas is een zeer populaire en aangename hobby die u veel plezier en voldoening geeft. Of het nu waait of regent: u kunt altijd aan de slag. Kweek voortaan uw groenten, fruit en planten in een echte tuinkas van Fonteyn en ervaar de voordelen van een windstille, goed geïsoleerde kweekkas. Wij zijn gevestigd in Kraggenburg, maar ook goed bereikbaar vanuit Emmeloor Heerenveen, Kampen, Zwolle.


Is tuinieren één van uw grootste hobby ’s? Wanneer u het hele jaar door wilt tuinieren, ontkomt u bijna niet aan het gebruiken van tuinkassen. Vente-Unique: tevreden klanten.


De Retro tuinkas is ook leverbaar met een goothoogte van 2. Wij kunnen de Retro tuinkas ook bij u leveren en plaatsen (geplaatst met hulp klant) Bouwpakket. Het kleinste model gebruikte hobbykas is de RHG240-4. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Deze kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en incourante materialen. Bij de keuze van een hobbykast is ook de standplaats van belang. En natuurlijk voor de hobby , het tuinieren zelf! Denk daarom bij de keuze van de plek ook aan bomen en omliggende gebouwen, kijk bijvoorbeeld hoe de schaduw valt. Een tuinkas kan van glas, zeil of polycarbonaat zijn.


Royal Well: tuinkassen , kweekkassen, hobbykassen. Polycarbonaat is minder breukgevoelig en heeft een isolerende werking. Een frame van staal is stevig en licht van gewicht.


Wilt u voor uw kweek hobby een nieuwe tuinkas kopen? De voordelen van een tuinkas als hobbykas zijn als wij de fanatieke tuinder mogen geloven onmisbaar. De hobbykas hoeft niet groot te zijn met een klein hobbykastje kunt u al veel bereiken.


Daardoor kunt u al vroeg in het voorjaar beginnen met het kweken van uw eerste plantjes. Daarnaast kunt u ook nog eens langer doorgaan in het najaar, zodat u het hele jaar door kunt profiteren van zelf gekweekte groente. In ons gevarieerde assortiment is voor iedere kweker, van beginner tot professional, een geschikte tuinkas te vinden. Bekijk ook onze tuinkas zwart voor een strakke moderne look.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een tuinkas kopen. We houden je hier op de hoogte van alle lopende tuinkas aanbiedingen. Door de ruime keuze vind je altijd een tuinkas die past bij jouw woonsituatie. Je kan de tuinkas ook komen bekijken in onze showroom.


In onze showroom staat van elk model tuinkas , minimaal maat opgesteld. Wij nodigen je van harte uit om langs te komen. Onze vestiging ligt in Den Bosch.


Met een broeikas of kweekkas van mm polycarbonaat gaat dat goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.