woensdag 23 mei 2018

Gladiolen kwekerij

Onze geteelde gladiolen zijn speciaal geselecteerd op hun goede houdbaarheid en andere eigenschappen. Wij hebben ons toegelegd op het kweken van gladiolen voor het middensegment, zoals tuincentra en supermarkten. De gladiool is een meerjarig knolgewas en is niet winterhard.


Ons assortiment bestaat uit vele kleuren in een diversiteit aan cultivars binnen de categorieën Bambino, Frizzle, Fingerprint en Grootbloemig. Het bedrijf staat onder leiding van Johan Versteegen.

Gladiool , bloem van de Vierdaagse. Verder werken er zo‘n seizoenswerkers mee om de producten klaar te maken. We gaan voor de betere kwaliteit. Het grootste gedeelte van de bloemen word afgezet via de veilingklok.


Vanaf begin juli tot oktober dagelijkse levering van snij- gladiolen. Afnemers via Floraholland voor oa. Grote afnames, ook voor de daghandel, tot ca.


Kesselaar is van oorsprong een agrarisch bedrijf.

Met meer dan jaar ervaring met het kweken van bloembollen is Nijenhuis een vooraanstaande kweker van tulpen en gladiolen. Hermans is een bedrijf dat zich specialiseert in de teelt en broei van mini gladiolen. Door meer dan jaar ervaring bieden wij onze klanten een. Kwekersvereniging Partners uit Hem is al meer dan jaar het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige gladiolen.


Grootbloemige gladiolen Grootloemige gladiolen zijn de meest bekende gladiolen uit het Bakker. Ze zijn er in vele kleuren en soorten, maar ook in fraaie mengelingen. Welkom, kom binnen bij Gebr.


Alle gladiolen worden geteeld voor Glaco , dit is een kwekersvereniging. Daarna verwerkt voor verzending. Hier onder ziet u een paar rassen en voor een compleet overzicht kunt u naar de site van Glaco.


Ons contact persoon voor verkoop, is Piet Takken, vertegenwoordiger bij CNB. De meeste gladiolen en dahlia’s hebben ondersteuning nodig, anders bezwijken ze onder een fikse regenbui of windvlaag. Gespecialiseerd in moderne gladiolen met nieuwe kleuren die ook goed passen in de vaste plantentuin. Voorlopers in nanuscultuur. Naast een gladiolen kweker vind je ook land en tuinbouw, bloementeelt, groothandel in bloemen en planten, handel, webshop en.


Vul na gebruik de vaas met een bleekwatermengsel en borstel de vaas na een dag goed schoon.

Zet de gladiolen nooit in de buurt van fruit. Wij leveren direct van de kwekerij en met 1 garantie. De grootbloemige varieteiten kunnen wel over een meter lang worden. Snijbloemenkwekerij Hurtekant is gespecialiseerd in het telen van bijzondere en nieuwe cultivars van pioenen, tulpen, gladiolen en calla’s. De kwekerij is te vinden in Wildenburg, Wingene en levert aan professionele bloemisten en groothandels.


U kunt hier een overzicht vinden van de bloemen die we telen en ook het laatste nieuws bekijken. Kwekerij Abbing, Zeist (Utrecht, Nederland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.