dinsdag 22 mei 2018

Dypsis lutescens verzorging

Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste verzorging voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma!

Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! De Areca palm zoals wij die als huiskamerplant kennen is de Areca lutescens of Chrysalidocarpus lutescens. In Nederland beter bekend als: Goudpalm, Goudvruchtpalm of Arekapalm. Een toffe plant die een tropisch sfeertje aanbrengt in zijn omgeving.


Ook niet zo gek aangezien de Areca oorspronkelijk uit Madagaskar komt. De verzorging vraagt wel wat aandacht, maar daar helpen wij graag bij! Een Areca palm is bekend onder vele namen zoals Goudpalm, Areka, verderpalm of vlinderpalm en deze kamerplant komt uit de Dypsis familie. De kamerplant Areca palm heeft goede luchtzuiverende kwaliteiten en een strak en elegant uiterlijk.


De Areca palm is al jaren een zeer populaire kamerplant in ons land en een echt meubelstuk in uw huiskamer.

De Dypsis lutescens is een heel bekende kamerplant. Een areca maakt mooie, lange bladeren vanuit het midden van de plant. Met elk nieuw blad wordt hij weer een stukje hoger, waardoor hij uiteindelijk tot wel meter hoog kan worden! Hier vindt u meer informatie over de herkomst en de verzorging van de welbekende Goudpalm, ook wel de Areca Dypsis Lutenscens genoemd. Tegenwoordig is zijn Latijnse naam Dypsis lutescens , maar hij is ook langere tijd Chrysalidocarpus Lutescens.


Verzorging De goudpalm heeft graag constant een vochtige bodem en staat het liefste in lichte schaduw, palm wil graag veel licht, maar niet de hele dag in de volle zon. In principe treden er weinig problemen op bij deze plant bij normale verzorging. Er zouden wel bruine plekken op de bladeren kunnen verschijnen bij plotselinge hoge temperatuurveranderingen, of bruine bladeren door te weinig water. Niet te verwarren met bruine puntjes op de bladeren, die komen bijna altijd voor en zijn normaal voor deze plant.


IKEA - DYPSIS LUTESCENS , Potplant, Goudpalm, Decoreer je huis met planten in combinatie met een sierpot die bij je stijl past. De goudpalm ( Dypsis lutescens ) heeft graag constant een vochtige bodem en staat het liefste in lichte schaduw, palm wil graag veel licht, maar niet de hele dag in de volle zon. Deze luchtzuiverende plant geeft meteen een tropisch gevoel in huis. In this trade it is referred as an Areca Palm, although it does not belong to the palm genus of Areca. Fleur je woonkamer op met deze tropische Palm uit Madagaskar.


De Goudpalm wordt ook wel eens de Areca Palm of Dypsis lutescens genoemd. Hij geeft je voor de aandacht die jij hem geeft heerlijke fris gezuiverde lucht terug. Dit komt, omdat hij vooral goed is in het verwijderen van de schadelijke stoffen formaldehyde, benzeen, trichloorethyleen en tolueen uit de lucht.


Areca palm verzorging - kamerplantenbak. Nederlandse bodem Bestel nu Areca palm - Plant Dypsis lutescens.

De bladeren van de Areca-palm hebben een luchtzuiverende werking. Dit is een vederpalm met prachtige, heldergroene, geveerde bladeren. Luchtzuiverende planten zorgen voor een schone lucht in uw woonomgeving en zijn daardoor goed voor uw gezondheid.


Kamerplanten verfraaien ook uw huiskamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.