donderdag 17 mei 2018

Buiten canvas

Koop nú Canvas in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bij ons kun je niet alleen voor binnen maar ook een foto voor buiten op canvas bestellen.


Buiten zitten wordt namelijk nog leuker wanneer je een mooi versierde tuin hebt. Je tuin versieren kun je op veel verschillende manieren doen, maar een echt originele en hippe decoratie voor je tuin vind je bij CanvasCompany.

Bestel snel een buiten canvas bij TopDoek. We leveren buiten canvas op houten frame in grootformaat tot 200x3cm. Onze canvas voor buiten is van topkwaliteit, zowel doek als frame als kleuren gaan vele jaren mee!


Deze tuinposter geeft een ruimtelijk uitzicht, ondanks schutting. De gebruikte foto zit in onze beeldbank (klik rechtsboven). Het bijzondere aan Werk aan de Muur is dat je zelf de controle hebt.


Elk werk in de collectie is verkrijgbaar op buiten canvas.

Ook kies je zelf de afmeting. Kies bij het bestellen voor het materiaal canvas , en als variant ‘ Buiten canvas ’. Met een tuinschilderij maak je de tuin of het balkon extra gezellig. Bij Intratuin vind je een uitgebreide collectie buitenschilderijen op canvas , hout, kunststof of zelfs aluminium. Kies voor een mooie botanische buitenposter of een landschap, of hou je van een vrolijke dierenprint?


Tuinposters zijn ideale canvas posters voor buiten ! Onze tuinposters met foto zijn namelijk waterafstoten bestand tegen alle weersomstandigheden en ze verkleuren niet in de zon. Weerbestendige tuinschilderijen Nú met korting GRATIS verzending vanaf €48! Online tuinposters bestellen kan bij ons.


Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Onze buitenposter frames worden gemaakt van duurzaam geïmpregneerd tuinhout.


Dit hout wordt speciaal voor ons geselecteerd. We maken dus geen gebruik van spielatten of verlijmd hout omdat dit niet het geschikte materiaal is om buiten toe te passen. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin.

Verder bestaat jouw canvas uit een stevig 3grams canvas doek van mm dik. De foto op canvas is geschikt voor binnen en kan eventueel buiten opgehangen worden onder een afdakje. Wil je een speciale foto op canvas voor buiten ? Dan raden wij je een tuinposter aan. Heren Canvas Casual kleine buiten rits Zwarte koffie Kaki.


Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Dit kussen ontwerp heeft een zacht gekleurd ontwerp met licht roze en licht blauw-grijze tinten waardoor de zwart gelijnde vormen mooi naar buiten komen. De structuur van het canvas textiel waarmee het kussen geproduceerd wordt geeft het ontwerp een mooie finish. Het product is ontworpen door Julie Thaysen en wordt geproduceerd met 1 Fair. Tuinschilderijen voor buiten moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen.


Daarom zijn onze buitenschilderijen gemaakt van speciale canvasdoeken en voorzien van een kunststoffen frame. Ook is het canvas UV-bestendig en goed bestand tegen verschillende weersinvloeden zoals regen en UV-licht. Hiermee kun je eenvoudig jouw canvas print ophangen. Wil je graag een foto op canvas bestellen voor buiten ? Dan kun je het canvas doek onder een afdakje hangen, maar het is verstandiger om een leuke foto op tuinposter af te laten drukken. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires.


Neem de tijd en geniet van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.