maandag 19 september 2016

Wolf garten takkenschaar

Wolf garten takkenschaar

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Morgen al in huis vanaf €44. Ergebnisse von Suchmaschinen!


Wolf garten takkenschaar

De takkenschaar is uitgerust met een nieuwe snijkoptechnologie waardoor de schaar tot wel keer meer kracht levert. De takkenschaar heeft aluminium hefboomarmen met kunststof handgrepen en een telescopische verstelling van 6- 9mm. Dan bent u bij Gereedschapcentrum.


Levertijd: 2-werkdagen levertijd 599. Het laatste nieuws in je mailbox? Je kunt de slijtende delen van deze takkenschaar vervangen. Door de speciale techniek in de snijkop kost knippen 2x minder kracht.


Wolf garten takkenschaar

De snijmessen hebben een antikleeflaag en de messpanning is instelbaar. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Wolf-garten takkenscharen tegen lage prijzen. Bestel hier tuingereedschap. Uit onze collectie gereedschap.


Wolf-Garten takkenschaar Power Cut RR 750. WOLF-Garten aambeeld takkenschaar Power Cut RS 650. Telescopische takkenschaar. U kunt eenvoudig op hoogte werken met een telescopische takkenschaar van wolf ! Een telescopische takkenschaar is uitermate geschikt voor het snoeien van dikke takken op een hoogte tot wel vier meter. U kunt zelf bepalen op welke hoogte u wilt werken met een steel die traploos verstelbaar is.


Coolblue: alles voor een glimlach. Hoe dikker de te snoeien takken zijn, hoe sterker ook uw snoeischaar moet zijn. Voor het knippen van de dikste takken is de takkenschaar gemaakt, een grotere en krachtigere uitvoering van de standaard snoeischaar.


Met de 180º verstelbare snijkop kom je overal bij! Deze takkenschaar heeft een telescoopsteel waardoor je tot max. Bijzondere kenmerken dankzij de unieke constructie van de variabel in te stellen werkhoek, is het met deze. Door de nieuwe snijkop techniek kost dit 3x minder kracht.


Door de lange hefbomen is de takkenschaar geschikt om hoge takken en laag bij de grond te knippen. Met de centimeter lange Powercut RR 5in handen weten liefhebbers van tuinieren dat het goed zit. Wolf Garten Takkenschaar Powercut 500. Kenmerken: Geschikt voor takken tot mm dik.


Snijdt stompvrij voor een snelle wondheling. Sterke messen voor hardere takken. Perfecte grip door ergonomisch ontwerp.


Wolf garten takkenschaar

De technologie voor deze takkenscharen verveelvoudigd de krachtoverbrenging van de geleverde energie. Zodat ook takken met een grote doorsnede moeiteloos kunnen worden gesnoeid. Ontdek ons assortiment robuuste, handige en uiterst lichte takkenscharen, met jaar garantie.


Voor elke klus de beste takkenschaar ! Deze schaar is zo ontworpen dat hij met een minimale kracht takken perfect afknipt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.