maandag 14 mei 2018

Bedwantsen kleding

Shop je favoriete merken op Stylight. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ontdek onze kleding en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Shop online - retourneer in de winkel.


Update je garderobe met nieuwe items bij hm. Kijk hier voor diverse vacatures! De bedwants kan namelijk maanden zonder eten dus de kledingkast is een prima locatie. Wassen op minimaal graden.


Zodra je merkt dat de bedwants op je kleding zit dan zijn er manieren om de bedwants te verwijderen. Je kunt de kleding wassen en ook hier moet je er weer op letten dat je de kleding met daarin de bedwants niet overal neer gooit. De kleding dient op graden gewassen te worden en bij voorkeur ook in de droger. Mag de kleding niet zo heet gewassen worden, breng dit dan naar de stomerij (ook weer een aparte zak voor maken) en geef aan dat er misschien bedwantsen in de kleding zitten.


Niet al je kleding kan gewassen worden op een temperatuur van graden, daarom bestaat er nog een andere manier om de insecten te doden. Piké raadt om je kleding in de vriezer te doen. Na uur moet je kleding dan weer insectenvrij zijn. Voorkom bedwantsen tijdens je reis. Als je aanwijzingen ziet van bedwantsen vraag dan gelijk om een.


Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen bedwantsen. Als je deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen bedwantsen meer. Heb je ontdekt dat er bedwantsen in je kleren zitten? Lees hier wat je met bedwantsen in kleding kunt doen. Zorg in ieder geval dat je de bedwantsen bestrijdt, anders heb je in no-time een bedwantsenplaag in huis.


Aangezien bedwantsen erg klein zijn en graag verborgen zitten, kunnen ze heel gemakkelijk je woning, hotel of bedrijf binnendringen. Ze bijten en ze veroorzaken jeuk. Bedwantsen kunnen heel vervelend zijn. Ze zijn ook lastig weg te krijgen.


Hoe komen bedwantsen in je huis? Meestal komen de beestjes in je huis via kleding of bagage. Let dus goed op als je terugkomt van vakantie!


En ook als je een tweedehands matras of tweedehands meubels koopt. Hitte is een effectieve manier om bedwantsen te bestrijden, maar de temperatuur van de droger dient wel minimaal gaden Celsius te zijn, anders werkt het niet. Breng je kleding niet naar de stomerij. Door het stomen zullen de bedwantsen waarschijnlijk wel doodgaan, maar er kan ook een bedwantsenplaag ontstaan bij de stomerij. Was al uw kleding en beddengoed op ten minste graden (of laat het stomen).


Of leg uw spullen gedurende week in de diepvries (bij -Cº) om de bedwantsen en eitjes te doden. Controleer tweedehands kleding , meubels en spullen op bedwantsen voordat u deze in uw huis haalt. Haal geen tweedehands matrassen in huis.


Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag! Als je bedwantsen in huis hebt zul je je kleding moeten wassen op minimaal graden. Bij deze temperatuur zullen de bedwantsen sterven. Ook in onze kleding vinden ze het te warm.


Ze reizen liever met ons mee in rugzakken, koffers, schoenen en andere dingen, die verder verwijderd zijn van ons lichaam. Bovendien: bedwantsen in je hotel is natuurlijk zeer slechte reclame. Hoe bedwantsen voorkomen in kleding en meubels? Je kunt dus bedwantsen meenemen uit hotels, andersoortige vakantieverblijven of het ziekenhuis, maar ook door tweedehands kleding , bedden, beddengoe nachtkastjes, meubels, gordijnen of iets anders leuks aan te schaffen. De bedwants , een bloedzuigend insect van een halve centimeter groot, leek verdwenen uit Europa maar is de laatste tijd weer helemaal terug.


Pak je koffer direct uit bij de wasmachine en was al je kleding op graden. Komen ze aanraking met een felle hitte, dan zullen deze eiwitten stollen en zullen ze gedood worden. Verspreid je uitgepakte kleding vooral niet door het huis, anders komt het ongedierte overal terecht. Foto Volwassen bedwants (Bron: CDC Centers for Disease Control and Prevention) Klinische verschijnselen na beet.


Over het algemeen ontstaat er na een beet van een parasiet een ontstekingsreactie of een allergische reactie op componenenten uit het speeksel van de parasiet. In het speeksel van bedwantsen zitten verschillende eiwitcomponenten. Souvenir dat u echt niet mee naar huis wilt nemen. Omdat bedwantsen zich vooral ophouden op plekken waar de mens vakantie viert, is het belangrijk om hier extra voorzorgsmaatregelen te nemen.


Een effectieve optie is daarom om hete stoom (graden of meer) op je matras, lakens, kleding , gordijnen en andere delen van je slaapkamer te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.