woensdag 18 april 2018

Terugstroombeveiliging

Groot assortiment keerkleppen. Eenvoudig bestel snel in huis. Raminex terugstroombeveiliging prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Terugstroombeveiliging

Alles wat u moet weten over terugstroombeveiliging. Wanneer is het nodig en voor wie? Strooming geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de terugstroombeveiliging en controles die voor collectieve drinkwaterinstallaties verplicht zijn.


Staat uw vraag hier niet tussen? De WATTS TBE-EA kan overal ingezet worden waar volgens de Waterwerkbladen een EA beveiliging moet worden toegepast. Zij dient toegepast te worden ter bescherming tegen terugstroming van vloeistoffen (klasse 3), die in enigermate schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid door de aanwezigheid van giftige stoffen. Terugstroombeveiliging drinkwater.


Terugstroombeveiliging

En met de snelle levering van Witway kan dat ook nog snel! In ons ruime assortiment zijn verschillende maten beschikbaar. Daarnaast hebben wij ook terugstroombeveiliging met het keurmerk KIWA in het aanbod. De RAM terugstroombeveiliging CA is een compacte terugstroombeveiliging met een niet controleerbare systeemscheider type CA, die het drinkwaternet beschermt tegen het terugstromen van verontreinigd water tot en met vloeistofklasse 3. In een waterontharder kan water enige tijd stil staan, dan is het niet uit te sluiten dat bacteriegroei ontstaat.


Water met bacteriën, dat willen we niet in het openbaar leidingnet hebben. Het Nederlandse water is van een zeer hoge kwaliteit en de overheid wil dit ook zo houden. Kennisinstituut voor de installatiesector. De terugstroombeveiliging BA is uitgerust met een eerste keerklep, een ontlastklep en een tweede keerklep. De wijze van controleren en onderhouden wordt in deze ISSO.


Terugstroombeveiliging

Klik hier voor meer informatie over het artikel. Wij adviseren minimaal een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen. Aansluiting van een tandartsstoel met spittoon spoeling boven de rand. Keerkleppen met EA beveiliging zijn terugstroombeveiligingseenheden die worden gebruikt om te voorkomen dat er verontreinigd water terug de leiding in stroomt.


Of voorkomt dat dit in uw drinkwater terechtkomt. Onder de noemer vervuild water valt vanzelfsprekend ook een legionellabesmetting. De Automatische terugstroombeveiliging Staufix FKA en de Pumpfix F zijn geschikt voor zowel grijs als zwart afvalwater. Ook ratten en ander ongedierte uit het riool worden tegengehouden met deze terugstroombeveiligingen, mits voorzien van een rattenklep.


KESSEL heeft jarenlange ervaring op het gebied van terugstroombeveiliging. Keerkleppen of beluchters die geintegreerd zijn in tapkranen (of toestellen) vallen buiten deze verplichting, maar dienen wel elke jaar te worden vervangen. Of ga naar de klantenservice. Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder!


Meest verkochte producten. Riool ontstopping terugslagklep met rvs keerklep kopen op Leidingshop. De eigenaar van de installatie is hiervoor verantwoordelijk. Apparaten die op de installatie worden aangesloten moeten zijn voorzien van een terugstroombeveiliging die het risico van terugstroming van een vloeistof uit het apparaat voldoende afdekt.


Er zijn vele soorten terugstroombeveiligingen. Apparaten die zijn aangesloten op de collectieve drinkwaterinstallatie, zoals bijvoorbeeld koffieautomaten, wasmachines, gevelkranen en brandslanghaspels, dienen te zijn voorzien van een terugstroombeveiliging (een keerklep). Deze zorgt ervoor dat het drinkwater maar één richting op kan stromen, ook wanneer de druk op het waterleidingnet weg.


Een tijdje terug kwam Waternet langs voor inspectie. Een kennis van mij heeft een restaurant. Kort daarop ontving de kennis een brief dat hij op de brandslang.


Terugstroombeveiliging

Deskundig advies en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.