dinsdag 10 april 2018

Schrikdraad katten mag dat

Dé specialist in schrikdraad. Binnen één werkdag geleverd! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij ons in de buurt is een bewoner die heeft om zijn voortuin schrikdraad gespannen. Dit om te voorkomen dat er katten in hun tuin komen.


Weet iemand of je zomaar schrikdraad in je tuin mag plaatsen zonder bordje dat er spanning opstaat?

Het draad is ook net gespannen op de grens hun tuin en openbaar voetpad. Buren in de straat hebben dit gedaan tegen kattenoverlast, maar nu liet mij man net daar wat vallen, pakte het op, en kwam tegen het draad aan en vervolgens een dikke schok. Re: Schrikdraad tegen een kat ? Ik vind het ook erg vervelend altijd dat er katten in de tuin zitten en kuiltje maken en er dan naast poepen, zo eentje komt er dus bij ons. Echter heeft op dat moment geen contact met de grond (aarde = min) dus zal op een droge schutting geen schok krijgen. Om deze reden moeten we zowel een plus als een min draad op de schutting monteren.


Dit om 1 zeker te zijn dat de kat de plus en min draad raakt en de schok krijgt. Is schrikdraad tegen katten toegestaan volgens de wet? Als het jou schutting is heeft niemend wat in te brengen of je schrikdraad plaatst.

Als de schutting op de erfgrens staat zal je aanpassingen hier aan moeten overleggen met de buren. Tja als die de katten heeft geef ik je weinig kans. Dat komt omdat de schutting op de erfgrens staat. Een alternatief is dat de buurman zijn schutting op eigen grond plaatst.


Dan levert hij een stukje tuin in, maar is dan ook zelf helemaal eigenaar en verantwoordelijk voor het onderhoud. Zijn buurman mag niets met zijn kant van de schutting doen. Dat kan ik nog wel begrijpen, want niemand wil een poepende kat in de tuin.


Hij heeft schrikdraad in zijn tuin gespannen. Ik heb de buurman hierover aangesproken, maar dit is uitgelopen op ruzie. Mag je zomaar schrikdraad in je tuin plaatsen (ik woon midden in de stad).


Elektrische omheining voor katten : ongevaarlijk. Sommige mensen denken dat een elektrische afrastering gevaarlijk is voor huisdieren, maar dat is niet het geval. Bij schrikdraad voor huisdieren wordt gebruikgemaakt van een zeer korte pulsspanning. Wanneer een kat het schrikdraad aanraakt, wordt een lichte schok gegeven. Ruime keuze en snelle levering!


Beste, Mijn buurvrouw heeft zonder overleg schrikdraad op de schutting (erfafscheiding) geplaatst. Mag dit eigenlijk wel in een woonwijk en mag dit zonder overleg gedaan worden. Welke stappen kan ik hier tegen in zetten, ik wil het namelijk weg hebben.


Volgens mij mag je gewoon schrikdraad spannen, net als prikkeldraad.

Wij zelf hebben ook schrikdraad tegen de katten over de schutting. Dan mag je ook beseffen dat de buurman iets onderneemt tegen de. De draad die als schrikdraad dient mag slechts blank zijn voor.


Wij hebben de helft van het. Ik vraag mij af mag dat zomaar wat hun doen? Heeft u last van (andermans) katten ? Wilt u graag uw moestuin en rozenperken beschermen?


Voorkomen dat katten in uw tuin hun behoefte doen? Met behulp van deze complete set houdt u uw eigen hond of honden en kat of katten binnen de tuin. Het probleem is denk ik niet zozeer dat de katten komen, maar voornamelijk dat ze poepen op de plekken waar je dat niet wilt. Katten houden, zoals al eerder werd vertel van losse grond.


Gallagher assortiment aan via haar webshop: 1. Wat je, lijkt mij, het beste kunt doen is een plekje maken waar de katten juist WEL gaan zitten. Schrikdraad wordt meestal gebruikt om vee binnen de omheining te houden, of om katten en reigers uit de buurt van vijvers te houden. Vaak wordt het schrikdraad in een hek gecombineerd met prikkeldraa waar geen spanning op staat.


Dit is handig omdat het hek dan nog steeds bescherming biedt als de stroom uitgeschakeld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.