dinsdag 10 april 2018

Klimtoestel

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Meer speelplezier met elkaar! Hier vind je de beste aanbiedingen. Bekijk hier de leukste online.


Dit klimtoestel is uitgerust met alle mogelijke klim- en klauteraccessoires. Prijs van dit klimtoestel is opgebouwd uit: Basisklimtoestel 1met lessenaarsdak incl.

Klimwand met houten klimblokken 13- euro. Een klimtoestel mag dus eigenlijk niet ontbreken op een schoolplein. Het zorgt voor de broodnodige beweging en kan ook leiden tot competitieve spelletjes. Uiteraard moeten deze klimpartijen en spelletjes wel veilig gebeuren.


Daarom moet ieder professioneel klimtoestel voldoen aan veilige Europese normen. En daar hoort ook goede valdemping bij. Benieuwd geworden of een nieuw klimtoestel past binnen het budget van de gemeente?


Geen probleem wij helpen je graag met het bestellen van een nieuw klimtoestel. Je kan via de website direct een account aanmaken en inzicht krijgen in de prijzen voor nieuwe klimtoestellen binnen de gemeente of op het plein.

Een speeltoestel, ook wel speeltoren genoem is een combinatie van onderdelen als een glijbaan, schommel en klimtoestel. Je kunt kiezen uit (duurzame) houten speeltoestellen en lichtere kunststof toestellen. Kunststof kan verkleuren door uv-stralen, maar veel speeltoestellen hebben een anti-uv-coating. Voordat u een speeltoestel of klimtoestel koopt en zelf opbouwt op een groot oppervlak, moet u de structuur van de bodem in uw tuin controleren.


Het hangt namelijk van de bodemsamenstelling af welke grondankers u nodigt heeft voor de montage. Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed! Het Plum Pyramide klimtoestel zorgt voor uren actief buitenplezier! Speeltoestellen, Speelhuisjes, Schommels en veel meer! Kinderen kunnen op allerlei manieren het grote speeldek beklimmen, waarna ze de lange glijbaan af roetsjen.


Vind speeltoestellen tuin het nu op Kensaq. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Als het buiten geen goed weer is kan je er ook binne. Klimtoestel voor binnen en buiten te gebruiken met doek om een tent te maken. Zo goed als nieuw Ophalen.


Dit speeltoestel is gemaakt van goed kwaliteit geïmpregneerd vurenhout. Voor een veilige bevestiging van dit speeltoestel wordt er aangeraden paalhouderpunten of paalhouder op platen van 91mm te gebruiken om de palen in de grond te bevestigen. Beter is het dan om een mooi, veilig klimtoestel neer te zetten waar kinderen zich helemaal mee uit kunnen leven. Bij Sicuro vindt u deze klimtoestellen in overvloed.


We raden u dan ook aan om een kijkje te komen nemen in ons assortiment als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben.

Tuinhout Neerkant ontwerpt en produceert originele houten speeltoestellen die garant staan voor jaren speelplezier. Vraag naar de mogelijkheden! Sicuro is de specialist in professionele sporttoestellen, speeltoestellen en valondergronden.


Sicuro biedt: Hoge kwaliteit producten Sterk in maatwerk Gedegen. Kinderen van een jaar of drie tot twaalf raken niet snel uitgekeken op onze klimtoestellen. Ze leren al spelende hoe ze veilig omhoog en omlaag kunnen klauteren, op de kop kunnen hangen en kunstjes kunnen leren.


Klimmen is voor kinderen een hele natuurlijke activiteit en onze klimtoestellen stimuleren dat des te meer. Feber Activity Parc - Klimtoestel. Ons assortiment is zeer uitgebreid.


Van een klimrek in de vorm van een voetbal tot een klimtoestel met glijbaan. Fijn en veilig buiten spelen op het schoolplein, speeltuin of bijvoorbeeld een speelplek in het park.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.