donderdag 12 april 2018

Metalen hekkens

U kan bij ons terecht voor hekkens , poorten en automatisatie. Al onze hekkens worden in eigen atelier volgens maat en wens van de klant gemaakt. Je kan bij ons terecht voor alle soorten weideafsluiting en stalinrichting maar ook hooiruiven, drinkwatervoorziening of round-pen zitten in ons aanbod.


Patrick Haustraete is de trotse zaakvoerder van deze gespecialiseerde firma in metaalconstructies en metalen hekkens. Hekkens Haustraete bestaat al meer dan jaar!

Contacteer ons Contacteer ons voor verdere informatie, een vrijblijvende offerte of een. Houten en metalen poorten op ambachtelijke wijze, ter plaatse, in ons atelier vervaardigd. Op zoek naar een Metalen tuinhekken Bekijk het ruime assortiment tuinhekken en profiteer van de laagste prijs. Wij vervaardigen alles in ons eigen atelier te Veurne. Ook de eventuele automatisatie en videofonie verzorgen wij met onze eigen plaatsingsdienst.


Wij realiseren uw project volledig naar wens! Voor scherpe hekwerk prijzen gaat u naar Poortland.

Als specialist in hekken en poorten bieden wij u hoogwaardige kwaliteit voor een gunstige prijs! Kiezen voor metaal zorgt voor bescherming, maar geeft ook een soort van luxe weer ten opzichte van bijvoorbeeld een houten afsluiting. Vaak kan je een metalen poort en hekwerk ook op maat laten maken. Je kunt gaan voor een klassieke look of een meer moderne look. De metalen afrastering kan bovenaan een rechte buis of metalen pinnen hebben.


Vanschoubroeck Constructions is een vast begrip in Gent en omstreken voor de meest uiteenlopende metalen constructies op maat: van metalen afsluitingen en metalen hekkens tot metalen trappen en balustrades. De zelfwerkende patroon vervaardigt het met de grootste zorg in eigen atelier! Te Koop meter Aluminium Hekwerk met palen en boven. Te koop in prima staat afrastering van aluminium voor ruim meter met aluminium palen met betonnen voet.


Een hekken verhoogt je veiligheid en voegt iets toe aan de uitstraling van je woning of bedrijf. Maar niemand heeft natuurlijk zin om telkens uit zijn wagen te komen om zijn hek te openen. Een geautomatiseerd hekken is dan de ideale oplossing. Voor de automatisatie van alle hekkens kan je bij ATI terecht.


Weide hekkens in breedte van - 3. En meter nu ook met verstel barre breedte verkrijgbaar voor meer info en prijs. Wanneer je op zoek bent naar een robuuste automatische poort dan maak je met metaal een uitstekende keuze.

In tegenstelling tot hout zal kan een metalen poort veel grotere overbruggingen aan en zal het materiaal ook veel minder werken. Dewulf Construct bvba construeert de poorten en hekkens op maat volgens uw wensen. Schuifpoorten hebben als voordeel dat ze weinig plaats vereisen voor hun opengaande beweging, alsook is de constructie iets eenvoudiger dan bij een draaipoort. Kies je een tuinhek of toegangspoort van metaal uit ons assortiment, dan kies je ook voor zekerhei want met het onderhoud zit het de komende jaren wel goed: ze zijn allemaal zo gemaakt dat ze prima bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden in ons land.


Poorten Desmet Ieper maakt en installeert kwalitatieve poorten en hekkens op maat en automatiseert schuif- en draaipoorten, alsook garagepoorten. Sinds kort maken ook aluminium poorten deel uit van ons gamma. Een poort met de juiste materiaalkeuze: hout, metaal , aluminium of een combinatie ervan.


Sierhekkens, moderne hekkens , trapleuningen, balkonleuningen, schouwkappen, metalen trappen voor binnen en buiten. Ook herstellingswerken, automatisatie,. Euro Afsluitingen biedt reeds meer dan jaar afsluitingen, omheiningen, hekkens en poorten voor zowel particulier als industrie. Door het massieve zwarte metaal lijkt de omheining van de edel en stijlvol. Zijn nostalgische antiek design past in elke tuin.


Het metallzaun volledig set dekt een totaal lengte van ca. Ze zijn uitgerust met een motor en hierdoor bieden zij u gebruikscomfort en optimale veiligheid. Alumat is uw partner voor houten tuin- en schuifpoorten. Door de grote keuze van diverse modellen en houtsoorten is elke poort uniek.


De vleugel- en schuifpoorten in metaal kunnen gepoedercoat worden in alle kleuren volgens de stijl van de woning. De zogenaamde hybride poorten zijn voorzien van een metalen frame en met hout bekleed. Draaipoorten, geplaatst tussen palen of metselwerk, zijn steeds voorzien van stevig beslag en verkrijgbaar in onder meer eik, kastanje, ceder, tropisch hardhout of metaal in RAL kleur naar keuze en warmbadverzinkt of gecoat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.