vrijdag 6 april 2018

Ladies night weert

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Nú bij elke order een gratis Cadeau! Ditmaal met de voorpremière van de romantische komedie: Last Christmas.


Wat hebben we nog met elkaar? Op januari 2organiseert Gotcha!

Onze Jongens in Miami In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Ladies Night is DE talkshow voor vrouwen! Op vrijdag maart organiseert winkelcentrum Bosserhof een ladiesnight in hun eigen winkelcentrum. Deze avond zit vol met demonstraties. Bestel nu voor 17:en alles is morgen in Huis.


Alle tijden en tickets in bioscopen in Weert vanaf 09. Op april organiseert Gotcha! Met vaste gasten zoals Linda de Mol, Roxeanne Hazes, Olcay Gulsen en Fidan Ekiz.

Voorgaande edities waren zo’n succes dat ze binnen een mum van tijd uitverkocht raakten, waarvoor dank! Wij gebruiken cookies om je bezoekerservaring op deze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruik van de website, ga je hiermee akkoord. Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Vrijdag Oktober houden wij onze eerste.


Het was een mooi evenement! De gemeente Weert bedankt alle bezoekers, deelnemers en vrijwilligers. De koers wordt dan gehouden van tot en met augustus. Uitagenda van de regio Weert. Met evenementen, tentoonstellingen, voorstellingen en optredens.


Doordat dit jaar ook de start en de finish in Stramproy en Weert is heeft men een uitgebreid programma. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Gezellig met je vriendinnen genieten bij onze fantastische films.


Erotiek met een dikke knipoog. De allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, van voorspel tot naspel. LADIESNIGHT IN KERSTSFEER! Centraal gelegen in het hart van de Weerter binnenstad bied ons intieme theaterzaal ruimte aan honderd bezoekers in een uniek concept voor Nederland.


Munttheater, het gezelligste theater van Limburg, in Weert.

Theatervoorstellingen voor jong en oud: musicals, theaterconcerten, toneel, cabaret, enz. Snel en makkelijk tickets kopen voor alle films bij jouw favoriete Vue Cinema. Van onze 3D experience tot de versgebakken popcorn, maak het mee! Vanaf dames (mannen verboden!).


De London Knights komen met een show naar Theater de Huiskamer. Deze speciale zinderende avondvullende voorstelling is niet alleen uniek voor u als bezoeker maar ook voor de London Knights. Het jaarlijks terugkerende evenement was extra feestelijk voor de vestigingen in Weert , Amersfoort en Numansdorp. Dit was voor hun hèt moment om hun nieuwe uitbreidingen in gebruik te nemen.


Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Met super verleidelijke bedroom lingerie. Het gaat echt om uitdagende, sexy en vooral prachtige lingerie voor in de slaapkamer. We hebben een uitgebreide collectie voor je geselecteerd én hebben een catalogus met nog veel meer moois om uit te kiezen. Het is de vierde etappe van de wielerwedstrijd die van Stramproy via Ittervoort, Grathem, Kelpen-Oler, Thorn, Nederweert en Maarheeze naar Weert gaat.


Na de ploegenpresentatie verrichte wethouder Tessa Geelen het startschot voor deze 4e etappe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.