vrijdag 6 april 2018

Houten plantentafel

Houten plantentafel

Houten oppottafels tegen lage prijzen. Bestel hier tafels online. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Tafels voor lage prijzen online.


Houten plantentafel

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Fraai en zeer handige houten plantentafel met antieke look en zinken bovenblad. Dit houten planten tafeltje is van goede kwaliteit en is handig in gebruik. Modern, naturel of klassiek: onze oppottafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.


Zo kun je kiezen voor een plantentafel met greywash of whitewash look. Of misschien ga je liever voor een naturel houten kweektafel? Net zo mooi, en misschien nog wel leuker, is om je eigen oppottafel te maken. Deze rotan plantentafel van Sweet Living is gemaakt van rotan en zink. De plantentafel heeft een rond model en staat op houten pootjes.


Het blad is gemaakt van rotan met daarin zink. In het blad kunnen plantjes wo. Cm hoog, plankjes zijn 38cm bij 38cm. Mooi stabiel,stevig houten plantentafel afm.


Deze houten eetkamertafel is een perfecte keuze als u een vleugje rustieke charme aan uw interieur wilt toevoegen. De eettafel heeft een stevig blad en sterke, stabiele poten. Uw plantentafel wordt gewoon aangepast aan uw interieur.


Doordat Woodshape houten plantentafels op maat maakt is vrijwel alles mogelijk. U kunt kiezen voor een heel klassiek ontwerp, maar we kunnen ook een moderne tafel ontwerpen. Als u een plantentafel vaak erg klassiek vindt dan kan Woodshape u andere mogelijkheden. Een bloempot op een plantentafel is een echte blikvanger! Dit geeft ruimte en maakt het ook makkelijker om een plekje te vinden voor je plant.


Hoge plantenkrukken en lage tafeltjes combineren leuk in een groepje. Dit plantentafeltje is handig in gebruik en heeft schappen en daardoor Multi-inzetbaar. De houten planten tafel is zowel buiten- als binnen toepasbaar. Door de praktisch layout kunt u er veel planten of bloemen op plaatsen. Plaats een plantentafel in de hal en hang er een spiegel boven.


Houten plantentafel

Zet er een mooie vaas orchideeën op en een stijlvolle, decoratieve schaal voor spullen die anders vaak los rondslingeren, zoals je sleutels of je horloge. Zorg met de moderne plantentafel voor genoeg ruimte, om je mooiste planten prachtig te presenteren. Robuuste brocante houten plantentafel - bloemtafeltje - bijzettafeltje. Dit kleine hoge tafeltje is leuk als planten- of bloementafeltje!


Let ook op de hoogte van de plantentafel of telefoontafel: kies voor een lage plantentafel als je er een mooi schilderij boven wilt hangen. En ga voor een hoge plantentafel als je wilt dat het item opvalt in jouw interieur. Ook de kleur van de bloementafel is belangrijk: wit of zwart passen bijna in ieder interieur. Erg leuk om een plant op te zetten, maar ook geschikt voor alleen vazen of andere decoratie. Kies voor een mooie houten bijzettafel voor een warme sfeer.


Houten plantentafel

Bij KARWEI hebben we zowel bewerkte als onbewerkte houten bijzettafels. Gebruik je bijzettafel in de woonkamer, zodat je genoeg plek hebt voor je hapjes en drankjes als je gezellig bezoek over de vloer hebt. Art-Deco houten plantentafel.


Eventueel transport of bezorging alleen door u zelf te regelen via b. Plantentafel online kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.