dinsdag 17 april 2018

Fietshoes blokker

Bescherm je fiets met een fietshoes van Obelink. Een zeer sterke fietshoes. Deze hoes is uitermate geschikt voor bescherming tijdens het transport van fietsen of tijdens het stallen van fietsen. De beschermhoes is geschikt voor maximaal twee fietsen en is uitgevoerd met stevige een elastisch koord aan de onderkant voor een optimale bevestiging en pasvorm.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Heb je meerdere fietsen en wil je ze allemaal met een hoes beschermen? Bekijk de categorie fietsaccessoires op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Met perfecte bevestiging en goede aansluiting door middel van elastiek in de zoom, inc slotoog om de fiets en hoes om slot te zetten. Dit is omdat je fietsdrager voorzien is van Bike Holders (linken naar de site), dit zijn fietsklemmen om je fiets vast te maken aan de fietsdragers. Deze fietsbeschermhoes is aan de achterzijde open.


Gmaakt van sterk en duurzaam polyester met zilveren coating. Onderstaand product is natuurlijk nieuw, via de volgende link naar onze webshop kunt u dit artikel bestellen en. Verder is het aan te bevelen om de fietshoes te fixeren met een elastische band.


Fietshoes action - Goedkope fietsen kopen op BESLIST. Tijdens het rijden blaast deze anders op als een ballon. Ook is het een nadeel dat een fietshoes al het zicht door de achterruit wegneemt, mocht de camper deze hebben. Elke soort fietshoes wordt door verscheidene fabrikanten gemaakt.


De Dresco fietshoes is ideaal voor transport van je (elektrische) fietsen op de fietsdrager. De fietshoes is ook geschikt om je fietsen een tijdje onder te stallen. Materiaal: 210D polyester.


Elastische zoom rondom voor perfecte omsluiting. Wil je op weg naar werk, school of familie op de (snor)fiets, is je hele fiets nog nat van een regenbui. Niemand wil aankomen op een feestje. Staat uw fiets, scooter of brommer altijd buiten?


Met de Cordo fietshoes kunt u, afhankelijk van het gekozen model, of fietsen droog stallen. De Cordo fietshoes is gemaakt van waterdicht, gecoat polyester en is zeer stevig. Neemt u regelmatig uw fiets mee achterop de auto of caravan?


Door middel van het koord aan de achterzijde zorg je ervoor dat de hoes strak om jouw fiets gespannen zit. De hoes past op vrijwel elke volwassen fiets. In de hoes zit een gat, zodat je er een slot doorheen kunt doen. Specificaties: Kleur: antr.


Met elastische zoom en bevestigingshaken voor een perfecte pasvorm. Wij gebruiken cookies om u een optimale ervaring op onze website te kunnen garanderen. Zaten al snel kleine scheurtjes in.


Ik heb ook een duurdere fietshoes van Obelink en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.