dinsdag 3 april 2018

De barrier houthalen

De barrier houthalen

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Vanaf de XIII° eeuw behoorde Houthalen tot het graafschap Loon en maakte deel uit van de heerlijkheid “Land van Vogelsanck”. Wij hebben een prachtig huwelijksfeest hier beleefd met als afsluiter een super gezellige brunch samen met de suite de dag erna. Kortom, meer dan aan te raden! Dankjewel allemaal, wij genieten nog altijd na!


Menu Surprise all-in - € Een 4-gangen verrassingsmenu, met een glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee. Hasselt city center is an 6. De Barrier - Grote Baan Houthalen -Helchteren - Beoordeling van 4. We hebben van zoveel gasten gehoord hoe erg ze genoten hebben! U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of een lekker diner. Maar ook voor een heerlijke.


De Oude Barrier Hechtel is een Brasserie waar je kan genieten van overheerlijke gerechten. Neem ook eens een kijkje op onze menukaart. Vergelijk 2boekingssites en vind uw ideale hotel tegen de beste prijs! De receptiehapjes (smaakbommen) en het 3-gangen dinner met een dessertbuffet om “U” tegen te zeggen, waren van topniveau. De chef en zijn keukenpersoneel hebben dat super gedaan.


Het domein, gelegen in Houthalen , is uitgerust met een prachtig park met vijver waar je in alle rust kan genieten van de mooie momenten. Hotel bewaren Hotel bewaard. De royale feestzaal is geschikt voor grotere groepen. Zowel in buffetopstelling als voor banketten en recepties voor bruiloften genieten de gasten van een rijkelijk comfort. Ons restaurant is gelegen in Domein de Barrier , de plaats bij uitstek voor een geslaagd bedrijfsevenement, een schitterend verjaardagsfeest, het huwelijk van jullie dromen en nog veel meer.


Na een diner wegdromen in eens van onze luxueus ingericht suites, ook dat kan. Wij stellen graag aan jullie ons menu voor, dat u thuis kan bereiden tijdens de kerstdagen. Het menu wordt volledig voor u voorbereid. Dat het een toplocatie met.


Deze accommodatie is in het verre verleden in gebruik geweest als tolkantoor en functioneerde in het midden van de vorige eeuw nog als afspanning, waar iedereen even tot rust kwam. In het trendy ingerichte gastronomisch restaurant Innesto, dat is bekroond met een Michelin ster, kunt u uitgebreid lunchen en dineren op topniveau. Translate from Nederlands to English. Verrassend dat we Innesto op de Groupon site tegen kwamen, weliswaar niet met een hele grote korting maar toch verleid om de bon.


De barrier houthalen

Tegenwoordig is het een mooi hotel waar men graag een weekendje of midweek komt genieten van een ontspannen hotelarrangement. De banqueting service zorgt voor verrassende culinaire creaties en een toegewijde professionele begeleiding van jullie gasten. De centrale ligging in Limburg en de directe verbinding via E3geven u de mogelijkheid om gasten over de provinciegrenzen uit te nodigen. De polyvalente ruimtes bieden comfort aan ieder gezelschap.


Speciale weekend aanbiedingen, hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.