donderdag 12 april 2018

Botanische prints

Botanische prints

Gratis verzending boven 39€. Koop Printss op Desenio nu! Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Het is heel wat om al die inheemse en tropische creaties in leven te houden.


Botanische prints

Dus ben je niet met groene vingers geboren maar houd je wel van een frisse en groene look, dan is hier de oplossing: breng leven in jouw interieur met botanische posters. Al sinds jaar en dag zijn mensen in de ban van bloemen. Mooie posters met botanische print, posters met groene bladeren, bloemen en planten die passen bij zowel landelijke als moderne inrichting.


Met botanische prints breng je de natuur toch een beetje in huis zonder dat je elke keer moet onthouden om je planten genoeg water en voeding te geven. Cactus Rose Close up poster. Een prachtige botanische look voor in elk interieur.


Botanische prints

Deze poster kun je zowel alleen ophangen of als deel van een fotowand met andere mooie prints. Perfect te combineren met een van onze andere Bloemen posters. Leuk voor in een Botanisch en Scandinavisch Interieur. In zowel behang, posters, prints en woonaccessoires.


Bekijk meer ideeën over Prints , Woonideeën en Interieur. Gordijnen met botanische prints. Een trend die al een tijdje rond sluimert is nu echt doorgebroken: de urban jungle! Deze hippe en groene woontrend staat voor interieurs met veel botanische prints en natuurlijke materialen.


Subtiel in een interieur met planten en accessoires of stijlbepalend met grote prints. Onze botanische prints zijn ideaal als muur decoratie en zorgen voor een urban jungle look. Er zijn posters van bijvoorbeeld artisjok, ananas, paardenbloem, kokosnoot. Botanische prints zijn helemaal in, en het is natuurlijk leuk als je prints kan afwisselen.


Een poster of foto in een lijst is. Mooie botanische posters, prints met groene bladeren, bloemen en planten. Botanisch is de nieuwe tren die je tegenwoordig in veel interieurs ziet. Ontbreekt het jouw interieur of persoonlijke stijl nog aan hippe items? Oude botanische posters vind je nog weleens op rommelmarkten, maar je kunt ze ook online bestellen zoals op allposters.


Ook zijn botanische schoolplaten regelmatig te vinden op marktplaats. Voor kleine prints heb je oude boeken nodig waarin botanische prenten zijn afgedrukt, zodat je met de bladzijden kan decoreren. Botanische posters zijn niet alleen maar geschikt voor de urban jungle woonstijl. Ze kunnen ook een mooie aanvulling zijn voor een landelijk, vintage of Scandinavisch interieur. Creëer een fotowand met botanische prints met planten, palmen, cactussen en vetplanten.


Of ga juist voor fleurige bloemen. Beide zijn heel eenvoudig aan te brengen doordat de lijm direct op de muur kan worden aangebracht. Je hoeft hiervoor dus geen behang expert te zijn, maar let er wel op dat het patroon van de bladeren mooi op elkaar aansluit. Welk interieur je ook hebt planten en groen doen het altijd goed.


Botanische prints

Het botanische assortiment posters doet het al geruime tijd erg goed. Verschillende planten, bladeren of teksten en quotes die vormgegeven zijn met een achtergrond van botanische invloeden hebben terrein gewonnen. Je ziet het tegenwoordig overal, die botanische prints. Ben jij of ken jij iemand die erg van deze tropische prints houdt? Dan kun je deze heel mooi af laten drukken op een canvasdoek voor in je interieur.


Illustraties en prints voor posters van cactussen, insecten en andere natuur. Ook botanische prints in jouw interieur? Ben je benieuwd hoe jij deze groene woontrend in jouw interieur kunt verwerken?


Of wil je eens zien welke mogelijkheden er zijn in gordijnen met botanische prints ? Kom dan langs voor een interieuradvies bij een van onze woonwinkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.