maandag 2 april 2018

Bbq workshop

Doe mee aan onze BBQ-workshops met experts als Diva Q en meer! Bekijk uw resultaten workshop bbq bij Finecomb. Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment barbecues.


Leuk en leerzame bbq kook workshop.

Jullie leren dan ook om de barbecuetechniek volledig te beheersen. Volg een barbecue workshop op locatie. Of u nu met vrienden wilt barbecueën of met collega’s, wij hebben voor elke liefhebber een geschikte barbecue workshop. Wij delen onze passie Graag met jou Wij hebben al meer dan jaar ervaring met outdoor cooking. We hebben zelf een historie in horeca en er werken veel ex-chefs bij ons.


Onze barbecue workshops zijn geschikt voor iedereen die beter wilt leren barbecueën. Wij passen de workshop aan het niveau van de groep aan.

Of je nou een beginner bent of al een ervaren grillmaster: onze bbq workshops zullen voor iedereen ontzettend leerzaam zijn. Organiseer zelf een workshop ! Wil jij graag zelf een bbq workshop organiseren? Back to the roots van het barbecueën en van Weber: Amerika! Deze nieuwe workshop laat je kennis maken met authentieke Amerikaanse gerechten. Gerechten als deep pan pizza, buffalo wings en stacked ribs kennen straks geen geheimen meer voor jou.


Lijkt je dit ook wat, neem dan vrijblijvend contact met mij op, via de contactbutton. Speel je ook zo graag met vuur en een mooi stuk vlees? Daar sta je zelf achter de grill onder begeleiding van professionele barbecuers. Alle barbecues vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw barbecues. Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Een barbecue workshop bij The Fire Station is een echte belevenis. We garanderen je: dit zul je niet snel vergeten!


Wij zorgen dan voor de geschikte barbecues en voldoende eten.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we de bbq workshop inrichten voor beginners of juist voor gevorderden. BBQ je alleen in de zomer? Vraagt u een bbq workshop op locatie aan, laat ons dan weten wat voor soort bbq workshop of Grill Academy u wenst te volgen. Verschillende technieken komen aan bo alsook verschillende side-dishes.


In deze kookworkshop leer je een heel diner koken op de barbecue. Van amuses, voorgerechten, vlees- en visgerechten tot een lekker dessert, je kunt het allemaal bereiden op de barbecue. Verder maak je mooie salades en leer je zelf sauzen maken. Dan kunt u de kortingscode in uw mail terugvinden.


Kies één van de beschikbare data en vul vervolgens in de winkelwagen uw kortingscode in (zie voorbeeld). U krijgt dan uw € 7- korting. Uw workshop barbecue verzorgen wij ook volledig op locatie. Bij Kookers is alles mogelijk!


Een deel van de groep gaat aan de slag. Theorie en praktijk van de BBQ. De workshops starten met een stukje theorie (met een drankje in je hand) waar we met name de natuurkundige aspecten van het barbecuen uitleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.