vrijdag 30 maart 2018

Zwembadrobot test

Op zoek naar een zwembadrobot? Wij helpen je graag met eerlijk, deskundig advies. Alle modellen uit voorraad leverbaar. De meest professionele zwembadrobot in zijn soort voor zwembaden tot meter.


Reinigt bodem, wanden en de waterlijn. Inclusief jaar Garantie.

Uit onze test is gebleken dat de Dolphin Zenit de verdiende winnaar in de categorie Bodemzuigers is. Uitstekend schoonmaakresultaat en ultiem gebruiksgemak kenmerken deze zwembadrobot. Ten opzichte van de Kokida Manga en Zodiac Tornax is er bij de Zenit robot beter nagedacht over de daadwerkelijke werking in praktijk.


Zwembadrobot test – deel 2: bodem- en wandreinigers. Door de ruime keuze is het vaak lastig om de juiste te maken. Hier helpen wij graag bij. Test zelf het gemak van een zwembadrobot.


Doordat deze automatische zwembadrobots het vuil uit je zwembad opslaan in een interne filter, hoef je hem niet aan te sluiten op bijvoorbeeld de skimmer.

Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Een zwembadrobot voor een hygiënisch zwembad. Met een zwembadrobot houdt u uw zwembad steeds kraaknet.


U wilt immers graag in schoon water zwemmen, en dus is een robot zwembadreiniger onmisbaar. Hij reinigt bodem en wanden grondig, zorgt voor extra filtering van het zwembadwater en is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk. Bovenstaande tabel is alvast een verduidelijking in de verschillen tussen onze zwembadrobots. De prijs van de zwembadrobot is afhankelijk van de complexiteit van de robot. Zo zie je dat prijs hoger is wanneer de robot langer zwembaden aankan, wanneer er verschillende cyclustijden zijn en wanneer je extra bedieningsopties hebt.


Eén robot is zowel Beste uit de Test als Beste Koop. Geheel autonoom reinigt een zwembadrobot het zwembad. Gemiddeld doet een robot er zo’n uur over om een zwembad schoon te maken, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grote van het bad en het model zwembadrobot. Mits je de juiste onderhoudsproducten gebruikt, houdt een zwembadrobot je zwembad helder en proper zonder dat je er zelf veel tijd en werk moet insteken.


In deze blog vergelijken we verschillende zwembadrobots met elkaar én adviseren we welke zwembadrobot je best aankoopt volgens de grootte van jouw zwembad. Heeft u een mooi zwemba maar geen zin om het schoon te maken? Dan is een zwembadrobot ideaal voor u. De robot kan zonder hulp het gehele zwembad schoon maken.


Door dat in de zwembadrobot een filter is ingebouw hoeft u deze ook niet op de filterinstallatie aan te sluiten. Dolphin Supreme M4voor ons de Best of Test zwembadrobot in de markt.

Wie een zwembadrobot aankoopt, wil daar zo lang mogelijk van genieten. Het is namelijk geen goedkope aankoop. Wie de levensduur van zijn zwembadrobot wil verlengen, dient zijn robot te onderhouden.


Om die reden raden we aan om de robot na elk onderhoud uit het zwembad te halen. U steekt hem in het stopcontact, laat hem in het water zakken, zet hem aan en. Wanneer hij klaar is, schakelt hij zichzelf uit. Daarnaast vergt de robot weinig onderhoud en is verkijgbaar voor een zeer lage prijs.


Door dit systeem loopt het water, zonder het vuil, op het moment dat je de robot uit het water haalt snel terug in je zwembad. Steeds meer personen beslissen om een zwembad in de tuin te plaatsen. Zo kun je het water proper en hygiënisch houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.