maandag 16 april 2018

Altrad kruiwagen

Altrad kruiwagen

Gegarandeerd de goedkoopste. Dagelijks nieuwe producten en aanbiedingen. Gratis bij je thuis bezorgd vanaf €4-! Goed Gereedschap Is Het Halve Werk. Bekijk Hier Onze Ruime Keuze.


Alles Voor de Auto en Fiets. Ruim assortiment kruiwagens van tot 1liter. Bestel direct op Wildkamp. Groot assortiment Kruiwagens. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Tuin, bouw, steekwagens, toebehoren,. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Home Products Kruiwagens kruiwagens bouw.


De bouwkruiwagen heeft een kunststof bak met een capaciteit van 1liter. Zo kun je moeiteloos grote hoeveelheden materiaal transporteren, of het nu grond of stenen zijn. De metalen bouwkruiwagen heeft een bak van plaatstaal met een capaciteit van liter. Bovendien is de kruiwagen voorzien van geprofileerde kunststof veiligheidshandvatten waardoor je meer grip heeft en de kruiwagen veiliger is in het gebruik. Een kruiwagen is altijd een erg handig hulpmiddel in de tuin.


Je kunt met een kruiwagen zware dingen, zan water, stenen of afval gemakkelijk vervoeren. Het onderstel van de kruiwagens verschilt ook. De kruiwagens van Welkoop hebben een inhoud van tot wel 2liter.


Altrad kruiwagen

Opzetrand voor uw kruiwagen. Tuingereedschap I Tuinkassen I. Zeer praktisch voor alle klussen in de tuin. Toegevoegd aan winkelwagen. Dankzij het stevige design kan het wiel tot wel 1kg dragen. Krachtpatser voor alle klussen op de werkplaats, in de tuin en om het huis.


Altrad Fort Kruiwagen 116B-90. Door de sterke binnenband kan dit kruiwagenwiel tot wel 1kg dragen. Het is een luchtbandwiel, dus af en toe even wat lucht erbij pompen is noodzakelijk. Bak van plaatstaal, verzinkt, naadloos geperst met ronde neus en dubbel. Ontdek het gemak van online een kruiwagen kopen via de nummer webshop voor Fort kruiwagens.


Altrad kruiwagen

Alle kruiwagens worden, mits voorradig, binnen tot dagen gratis bij u bezorgd in zowel Nederland als Belgie. Met een beetje hulp van dit merk kun jij van niets iets maken. Hierdoor zit jij nooit zonder gereedschappen, kleine bouwmachines, kruiwagens en trilplaten. Met een kruiwagen , ook wel stootwagen genoem kunt u heel gemakkelijk zware of moeilijk te dragen voorwerpen verplaatsen.


Tijdens het tuinieren is de kruiwagen een handig tuingereedschap voor het verplaatsen van mest, zan onkruid en water. De FORT TK-1kruiwagen is ondanks zijn lichte frame een krachtpatser voor alle klussen op de werkvloer, in de tuin en om het huis. Deze universele alleskunner is met zijn maximale draagvermogen van 1kg geschikt voor de zwaarste bouwmaterialen zoals stenen en tegels.


De UV-bestendige bak is van polypropyleen, terwijl het buisframe van staal is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.