dinsdag 20 maart 2018

Te koop blokhut

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


Zo hebben we een houten blokhut platdak, blokhut zadeldak of een moderne blokhut te koop. Maar eventueel ook een houten garage voor het stallen van uw auto of uitvoeren van een hobby.

Voor meer informatie kunt u onze categorie houten garage bekijken. Voor ons is het belangrijk dat uw blokhut aan uw wensen voldoet. Dit geldt ook voor een onderhoudsvrij tuinhuis of kleine blokhut. Verder kan door plaatsing van een overkapping los of in combinatie met een blokhut een sfeervolle buitenruimte gecreëerd worden.


Wij tonen u graag onze ruime selectie blokhutten en tuinhuizen. Onze blokhutten worden gratis bezorgd met supersnelle levering. Ook voor een chalet of een houten garage zit u bij ons goed.

Kijk gerust rond in onze online blokhutten winkel en bestel met vertrouwen. Geïmpregneerde blokhutten. Tuinhuisje te koop , stond in de tuin bij aanschaf van ons nieuwe huis.


Leeftijd onbeken sleutel van het slot is kwijt, deur wel. Blokhutwereld helpt u graag bij het vinden. Tuinkassen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Wij kunnen uw blokhut , veranda of carport op maat maken tegen een aantrekkelijk tarief zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met name ons Woodfor Flexford en Outback programma zijn erg geschikt voor maatwerk.


Kom langs in onze showroom voor meer informatie of vraag maatwerk aan via ons maatwerk formulier. Bent u opzoek naar een mooi tuinhuisje of fraaie blokhut ? Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Alle blokhutten vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Dit is bijzonder geschikt om te gebruiken voor een blokhut om te wonen. De wanden die uit meerdere balken aan elkaar gelijmd bestaan, bieden een nóg langere levensduur.


Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar.

Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut , maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten. Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Een geïmpregneerde blokhut is beter bestand tegen schimmels en bacteriën. Zo behoudt deze langer haar kwaliteit en zal ook het onderhoud minder intensief zijn. Vindt u in ons aanbod niet meteen een blokhut naar uw wensen, dan kan u ook een blokhut kopen op maat.


Daarnaast kan u natuurlijk ook een blokhut kopen puur omwille van praktische redenen. Koop je tuinhuisje bij koop -een-tuinhuisje. Bij ons kun je terecht voor je eigen professionele metalen of houten tuinhuisje.


Een tuinhuisje is bruikbaar voor verschillende doeleinden en kan meerdere functies hebben. Je kunt je tuinhuisje gebruiken als opbergruimte, fietsenstalling, werkruimte of als verblijf. Zelf af te breken door de koper.


Past u beoogde tuinhuis bijvoorbeeld wel in uw tuin? En hoe dik moet de wand van uw blokhut eigenlijk zijn? Dit kan best veel zijn om allemaal zelf uit te zoeken, daarom heeft Gadero een handige blog geschreven met tips voor de aankoop van een blokhut.


Zo weet u precies waar u rekening mee moet houden voordat u een blokhut of tuinhuis aanschaft. Ook een volledige blokhut zoals een tuinkantoor of tuinverblijf behoort tot de mogelijkheden. Indien u een groot tuinkantoor wilt hebben in uw tuin, dan kunt u kiezen voor een blokhut op maat of een van onze vele tuinkantoren.


Wij hebben een ruim assortiment, dus het is handig om met de volgende punten rekening te houden als u een blokhut gaat. Ons complete aanbod blokhutten bij Fonteyn is erg groot en zal u doen verrassen. Zo leveren wij altijd houten blokhutten die naar ieders smaak, indeling en wens voldoen. Bovendien is het mogelijk om uw blokhut op maat te laten maken.


Fonteyn is de grootste blokhutten aanbieder van Nederland en kan u altijd helpen met de juiste blokhut ! Op onze webshop vind u eenvoudig en snel de kliko ombouw die aan al uw wensen voldoet. Onze kliko ombouwen zijn te verkrijgen in verschillende varianten en uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een ombouw voor slechts één container of kliko.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.