vrijdag 23 maart 2018

Dagje eemhof

Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Voor sommige parken is het nodig om te reserveren voor je dagje Aqua Mundo.

Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Beleef de mooiste - en meest hilarische - dag van je leven bij Wedding Wonderland. De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten, verhalen en beoordelingen.


Aqua Mundo de Eemhof is met de Turbo Twister een unieke attractie rijker. Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog.

De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer.


Dagelijks nieuwe activiteiten en uittips van de redactie voor een leuk dagje weg. Sluit de dag af met een heerlijk diner bij een van de restaurants in de Market Square. De Market Square in De Eemhof is ingericht in Mediterraanse stijl. Een dagje op De Eemhof kan zorgen voor onuitwisbare leuke herinneringen. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider.


Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. In het hart van Eemnes staat Amaris De Eemhof.


Een modern woonzorgcentrum voor mensen met dementie. Bij binnenkomst ervaart u direct veel licht en ruimte. De drie verschillende woonkamers zijn huiselijk ingericht en voorzien van speciale biodynamische verlichting. Deze verlichting zorgt voor meer alertheid en een beter dag - en nachtritme.


Als je wilt, kun je vanuit de Jachthaven de boot pakken naar dit vissersplaatsje.

Op het park zelf is meer dan genoeg te doen. Center Parcs - De Eemhof , op. Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. De leukste dagjes uit Een gezellig dagje uit met korting voor het hele gezin.


Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider. Wij selecteren voor jou de leukste dagjes weg naar dierentuinen, pretparken of musea. De echte avonturiers klimmen in het Via Ferrata Klimparcours. Deze klimsensatie voor jong en oud is een combinatie van klimmen en bergwandelen op een meter hoge toren.


Een echte uitdaging dus voor de waaghalzen. Er zijn in totaal parken in Nederlan België, Duitsland en Frankrijk. Zwemmen is daarom een ideaal dagje uit of een heerlijke manier om je even een uurtje in te spannen. En dan is er nog het subtropisch zwembad of het zwemparadijs. Voor als zwemmen echt een feest moet zijn.


Zwembaden met net dat beetje extra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.