woensdag 24 januari 2018

Steigerhouten kloostertafel

Bekijk ons aanbod nu online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze steigerhouten kloostertafel is gemakkelijk in elkaar te zetten en past leuk bij bijvoorbeeld een kloosterbank of tuinbank en of krukjes. U kunt deze kloostertafel bestellen met diverse nabehandelingen zoals grey of whitewash. U kunt ook kiezen voor onze impregneer, hierdoor behoudt het meubel zijn natuurlijke uitstraling.

Door deze impregneer is uw meubel water en vet afstotend. Dit kan ook in combinatie met onze grey of white wash. Breng warmte in uw interieur met een prachtige kloostertafel ! Kloostertafel van steigerhout. Het model kloostertafel komt uit de middeleeuwen en voorziet uw huis dan ook van een smaakvol historisch tintje.


Een kloostertafel van steigerhout ziet er daarnaast robuust uit en past daarom ook ontzettend goed in een stoer en modern interieur. Bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin of zoekt u een nieuwe steigerhouten tafel voor binnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Deze steigerhouten tafel heeft een landelijke uitstraling maar past door zijn universele kleuren en robuueste stoere look in elk interieur. Direct online samenstellen en bestellen. De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits.


De dwarsbalken zijn niet alleen gebruikt voor een mooi ontwerp, maar ook voor extra stevigheid. We maken de steigerhouten kloostertafel Aduard van gebruikte planken. Dus het is een tafel die vooral populair is bij mensen die hun huis liever niet al te strak willen inrichten.


Vandaar dat een kloostertafel ook aan schoonheid wint als deze van steigerhout is. Made in Holland is deze trendy kloostertafel voor buiten. De tafelbladen blijven vaak niet beperkt tot doorsnee afmetingen, maar zijn langer dan twee meter. De steunbalk zorgt ervoor dat de tafel voor een lange tijd stabiel blijft.


Bij Budget Living maken wij uw steigerhouten tafel helemaal op maat. De maat wijzigd tussen de poten. Bijvoorbeeld bij lengtemaat 200cm zit er 177cm tussen de poten. Maatwerk artikelen hebben een levertijd van 2-werkdagen.


Deze moderne steigerhouten kloostertafel voor buiten of binnen heeft het allemaal. Deze tafel wordt volledig kant en klaar gelever dus geen gedoe met bouwpakketten. Deze kloostertafel van steigerhout (op de foto behandeld met greywash) is gemaakt van gebruikt of nieuw steigerhout.


Beide opties zijn mogelijk.

In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bij ons kunt u naast steigerhouten , industriële en eikenhouten tafels ook terecht voor massief houten tafels ook wel kloostertafels genoemd. Voor het tafelblad en de poten kunnen verschillende mogelijkheden gekozen worden.


Koop en verkoop kloostertafel steigerhout eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met een traditionele, landelijke kloostertafel van Robuuste Tafels, brengt u een stukje historie aan in uw eetkamer of keuken.


Een eikenhouten kloostertafel wordt ook wel kasteeltafel genoem en werd veelal gebruikt in de middeleeuwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.