dinsdag 23 januari 2018

Horrengaas metaal

Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Zelf een hor maken voor ramen of deur?


GAMMA heeft horrengaas , horgaas op rol en horprofielen.

U ziet, voor elke toepassing is een geschikt soort horrengaas leverbaar! Nieuw is het fijnmazige horrengaas. Het fijnmazige horrengaas is te gebruiken wanneer u last heeft van heel klein (vliegend) ongedierte.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Metaal , verzinkt horrengaas. Praxis verkoopt horren met vaste afmetingen maar je kunt ook horren kopen die je zelf op maat kunt maken.


Het is belangrijk dat de hor het raam of de deur goed afsluit.

Gaas wordt voornamelijk gebruikt voor omheiningen en filtering van materialen. Gaas is een uit dunne gevlochten metalen draadjes gemaakte mat. De ideale oplossing om uw kamer te verluchten zonder insecten of vliegen te laten binnenkomen! Veel sterker dan muggengaas uit kunststof. Horrenbouw levert alle vele jaren alle soorten horrengaas en heeft daardoor de focus en kennis om u het juiste horgaas te bieden.


Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. De breedtemaat staat vast.


Andere maaswijdten en draaddikten zijn op aanvraag. Bij ADM Horren heeft u de keus uit verschillende soorten en type horrengaas. Kijk op onze website voor de mogelijkheden, of bezoek onze showroom. Dit doe je niet alleen door groen gaas te gebruiken, je laat namelijk heel eenvoudig klimplanten, zoals de hedera, tegen gaas omhoog groeien. Hierdoor krijg je een natuurlijke afscheiding.


Gaas op rol is verkrijgbaar in rollen van meter tot aan een lengte van meter. Hierbij heb je keuze uit fijn gaas van verzinkt metaal en groen gaas.

Vergelijkbare zoekopdrachten voor horrengaas praxis. Info over horrengaas praxis. Altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen! Hiervoor hebben wij apart horrengaas of zeer fijn muskietengaas. Dit knuttengaas, ook wel knutjesgaas genoem is bij ons te koop.


Knuttengaas heeft aanzienlijk fijnere mazen dan het standaard muskietengaas en het is ook sterker. ESVO heeft dit sterke en ultrafijne knuttengaas los te koop. Uitvoeringen muskietengaas.


Zo is de wandspot na installatie direct klaar voor gebruik. De spot is richtbaar zodat je de lichtstraal gemakkelijk kunt afstellen. Met dit metalen gaas houdt u alle vliegen en andere insecten tegen.


De gaasstukken zijn geschikt voor gebruik achter schoepenroosters en andere ventilatieroosters. Het metaal gaas is in diverse standaard formaten verkrijgbaar. Heeft u een afwijkend formaat nodig?


Informeer naar de mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.