vrijdag 19 januari 2018

Moestuin shop

Bestel je tuinzaden bij De Bolster. Snel leverbaar uit eigen voorraad! Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Je vindt ‘m in de shop , net als het kinderboek.


Zelfs de mensen die de app wél gebruiken, gebruiken de boeken graag als naslagwerk.

Of om inspiratie op te doen. Allemaal lekker, makkelijk en 1 afgestemd op de MM-app. Nu extra voordelig: korting op alle zaden. Deze korting wordt automatisch.


Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes. Je moestuin heeft veel voeding nodig om alle groenten, fruit en kruiden goed te laten groeien. Daarom heb je speciale meststoffen voor je moestuin.

Zo heb je speciale tuinmest voor bijvoorbeeld kruiden, tomaten, aardbeien, druiven en ander kleinfruit. Een moestuin kan in elk formaat tuin. In een grote moestuin kun je meerdere moesbedden aanleggen waarbij je gebruik maakt van combinatieteelt en wisselteelt. Heb je geen ruimte voor een aparte moestuin , gebruik dan een randje van je border of moestuinier in een vierkante meterbak. Hier lees je alles over groenten en fruit die je zelf kunt kweken.


Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Zaden kopen voor je moestuin ? Groente zaden, Kruiden zaden, Bloemen zaden, Biologische zaden: Moestuinzaden van Moestuinland. Met deze Floors moestuin zadenbox laat ik je kennis maken met de moestuinwereld en laat ik je zien dat een moestuin hebben helemaal niet moeilijk is: goede zaden aanschaffen is de eerste stap. Het voordeel van deze zaden is dat ze worden geproduceerd in Nederland en ze zijn daardoor perfect geschikt voor ons Nederlandse klimaat. Daar staat een link bij naar de beschrijving.


Vertisign - De duurzame moestuin , Giessenburg. Wij geloven dat iedereen groenten kan kweken, zelfs zonder ruimte of kennis. Kweek je eigen groente en fruit met een moestuin.


Niets smaakt zo lekker als groenten en fruit uit eigen tuin!

Heb jij er wel eens aan gedacht een eigen moestuintje te beginnen? Niet alleen bespaar je zo geld op je boodschappen, het staat ook nog eens super gezond en goed voor het milieu. Bezin eer je begint, en kies zorgvuldig een geschikte plek. Geef de moestuin liefst een zonnige, lichte plek, als het eventjes kan op het zuiden of zuidwesten gericht.


De moestuin moet ook goed bereikbaar zijn voor nuttige insecten, die voor de bestuiving en bevruchting moeten zorgen. Zo maak je de moestuin winterklaar. Het moestuinseizoen van dit jaar loopt weer bijna op zijn einde.


Dat vind ik altijd heel erg jammer, want nu wordt het eigenlijk alleen maar kouder, valt er meer regen en worden de dagen korter. Kalk in de moestuin Een aantal planten, bijvoorbeeld prei, is gek op kalk. Ze vormen een grotere, smakelijker vrucht als ze geteeld worden op zan dan wanneer ze geteeld worden op bijvoorbeeld klei. Zandgrond bevat van nature meer kalk. Je kan er voor kiezen om kalk toe te voegen aan je bodem als je geen zandgrond hebt.


Je moestuin aanleggen was nooit zo makkelijk. Makkelijke Moestuin , Den Andel, Groningen, Netherlands. De moestuin planner geeft automatisch aan welke vakken je het beste kan voorzien van mest of kalk, en je kan er voor kiezen om wekelijks een todo-lijst te ontvangen voor jouw moestuin ! Het is moeilijk voor haar, om in haar eentje te zorgen voor kinderen. Gelukkig brengt haar kleine moestuin genoeg groenten op voor haar gezin.


In Bidibidi zorgt Oxfam ervoor dat vluchtelingen een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.