vrijdag 19 januari 2018

Betonplaten 120x80x12

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hiervoor geldt een minimale afname van 1stuks ( volle vracht en uitgezonderd Zeeland en Zuid-Limburg, op aanvraag).


Levering geschiedt binnen 3-werkdagen na opdracht mits voorradig. Ze zijn voorzien van een sparing aan de zijkant. Met behulp van hijshaken of legschaar, kunt u de betonplaten 120x80xmakkelijk oppakken en in het werk leggen.


Daarnaast zijn betonplaten verkrijgbaar in alle soorten en maten en geschikt voor belastingen tot ton aslast. De meeste platen kunnen we uit voorraad leveren. Vandaag besteld is dus binnen week in huis. In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten , betonblokken, keerwanden en gootelementen.


Deze A-kwaliteit betonplaten van Kijlstra hebben een grijze licht gebrostelde bovenzijde, voorzien van een facetrand. Koop en verkoop betonplaten eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet. Infra en Bouw levert voordelige betonplaten , deze worden ook vaak industrieplaten of Stelconplaten genoemd.


Met name in de agrarische sector worden de compacte betonplaten veel toegepast. De betonplaat is in vele soorten en maten leverbaar. Deze betonplaten worden vaak ingezet voor lichtere belastingen omdat ze onbewapend zijn.


Bij gebruik van zwaardere belasting is het belangrijk dat er dan wel een voldoende draagkrachtige ondergrond wordt aangebracht. De afstandsnokken waarvan deze betonplaten zijn voorzien, zijn geproduceerd volgens het 'molenslag systeem' van Kijlstra. Diamant betonplaten bieden hier een snelle, duurzame en flexibele oplossing tegen een scherpe prijs. Wat voor betonplaten heb ik nodig? Een betonplaat 2x 14cm dik is de meest voordeligste keuze.


Gladde betonplaten zijn handig voor bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Deze industrieplaten zijn makkelijk te vegen en schoon te houden. Deze populaire betonplaten worden veel gebruikt bij kavelpaden en terreinverharding. De Agriplaten worden geleverd met wapening. Op een volle vracht kunnen wij 1Agriplaten laden.


Lees hier over de bouw van onze nieuwe fabriek. Zo kun je voor elk doeleind de juiste plaat kiezen. Duurzame, flexibele verharding met BETONPLATEN ! Een vlak terrein, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en met een flexibele indeling. Dat zijn de belangrijkste eisen aan een verharding van onder andere bedrijfsterreinen.


Daarom zijn prefab oplossingen met betonplaten van Fabiton een uitstekende keuze. Bovenvermelde aslasten worden alleen gegarandeerd indien de platen door onze transporteurs. AGRICON betonplaten worden veel in de tuinbouw gebruikt.


In deze specifieke markt zijn andere afmetingen gangbaar als in bijvoorbeeld de veehouderij of akkerbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.