woensdag 10 januari 2018

Gardena 35 roll up automatic

Gardena 35 roll up automatic

Entdecken Sie jetzt online die Ausstattungspakete! Wächst über sich hinaus - Im neuen Volkswagen up! Sie beeindruckend viel Platz. So kommen Sie zu Ihrem neuen up! Hier online konfigurieren.


Unsere intelligente Flotte. Auf dem Weg zum autonomen Fahren. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Bestel Gardena Roll bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 1065.


De GARDENA Comfort wandslangenbox roll - up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 1° zwenkbaar. De innovatieve GARDENA Comfort wandslangenbox roll - up automatic Li maakt besproeien wel heel eenvoudig en comfortabel, dankzij een krachtige Lithium-Ion oplaadbare accu.


Gardena 35 roll up automatic

U geeft een druk op de knop en de slang wordt automatisch opgerold. De Gardena wandslangenbox roll - up automatic maakt het sproeien zeer eenvoudig en comfortabel. Met weinig inspanning kun je de slang uittrekken en stoppen met tussenpozen van centimeter.


Met een korte ruk aan de slang rolt de slang weer automatisch op. Specificaties Deze Gardena slanghaspel is voorzien van een tuinslang met een lengte van meter. Tevens wordt een aansluitslang van meter meegeleverd zodat je de haspel kunt koppelen aan je waterkraan. De Gardena Comfort wandslangenbox roll - up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin.


Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin. Naast een bereik van meter is de wandslang ook enorm makkelijk op te rollen door de krachtige Li-Ion accu. Het enige dat je hoeft te doen is op een knop te drukken. Dit voorkomt onder anderen dat je handen vies worden. Geschreven bij GARDENA Wand-slangenbox roll - up automatic - m slang Ømm.


Deze Gardena Wandslangenbox is een forse jongen, maar met 35m slang is dit ook niet echt een verrassing. Overigens heeft de Gardena Wandslangenbox precies dezelfde afmetingen, alleen 10m minder slanglengte. Na gebruik is een korte ruk genoeg om de slang zichzelf weer op te laten rollen. Bovendien is de wandslangenbox roll - up uitgerust met een geïntegreerde slanggeleider, wat het verdraaien of verstrengelen van de slang voorkomt. De juiste prijs voor een Gardena Wandslangenbox roll - up automatic vind en vergelijk je op Kieskeurig.


Der ideale Begleiter für nahezu alles, was Sie vorhaben: der neue up! Super-Angebote für Gardena Roll Up hier im Preisvergleich bei Preis. Kan aan de muur 180° worden verdraaid. Niet meer bukken, niet meer draaien en geen vuile handen meer dankzij deze unieke vinding van Gardena : de Comfort Roll - up Automatic Li wandslangbox.


Met de Gardena Comfort Roll - up Automatic ben je van alle gemakken voor een tuinslang voorzien. Het is slechts een kwestie van de slang volledig traploos tot de gewenste lengte uittrekken en je kunt je tuin bewateren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.