woensdag 1 november 2017

Speelkasteel

Met schommel en glijbaan - Kortingen tot - Snelle levering - Bestel nu! Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Bespaar nu op coole Speeltorens - Meer dan 20. Find speeltoestellen tuin vandaag!


Gegarandeerd speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

Geschikt voor ieder formaat kinderfeestje. Alle kids van nul tot twaalf jaar kunnen zich hier fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. Lekker klimmen, klauteren of een duik nemen in het enorme ballenbad. Voor de echte durvals onder ons is er een heuse free- val Glijbaan.


De jarige job wordt feestelijk ontvangen door één van onze prinsessen of. Kinderdagverblijf Speelkasteel is gelegen in het winkelcentrum Vrijheidsplein in de dichtersbuurt. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Deze locatie is gevestigd in een voormalig kerkgebouw. Speelkasteel biedt ruimte aan vier groepen: De groepen Dolfijnen en Zeehonden zijn baby- dreumesgroepen van tot jaar. Kinderopvang dat relateert aan de thuissituatie en rekening houdend met de ouders van nu. Eerlijke en goede communicatie met de ouders staat hoog in het vaandel.


It’s different from a blog post because it will. Aan de Berkstraat ligt het Speelkasteel. In dit gebouw zijn op de begane grond twee groepen voor kinderen van nul tot twee jaar.


Op de eerste verdieping zijn twee groepen voor de jongste peuters. De twee groepsruimten op de tweede verdieping zijn het domein van de oudste peuters. Speeltent, speelkasteel , speelslot, blauw. Productbeschrijving: kinderspeeltent met puntdak gemaakt van lichtgewicht polyester, zonder scherpe randen, 6-hoekig.


De authentieke sfeer hebben we behouden en gecombineerd met een eigentijdse Fris! Vanaf dat moment wordt ook de administratie door Berend Botje gedaan. Bekijk snel het grootste assortiment.


U kunt bij ons bedrijf terecht op de onderstaande tijden.

Cobus heeft zijn eigen Speelkasteel waarin je heerlijk kunt klimmen, klauteren en glijden. Maar het bijzondere is dat Cobus hier slaapt in zijn nest, helemaal boven in het Speelkasteel ! Dan zal je helemaal naar het puntje van de binnenspeeltuin moeten klimmen. Het speelkasteel is geschikt voor kinderen tot en met jaar. Op zoek naar kinderopvang in Den Bosch? Het Speelkasteel bestaat uit twee torens die met een loopbrug zijn verbonden.


Smallsteps Kinderspeelkasteel is buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf ineen. Neem contact op voor een rondleiding! Kids Castle maakt kinderen blij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.