woensdag 1 november 2017

Hekwerken poorten

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinafscheidingen vanaf € 135. Ruim 1soorten op Beslist.


Hekwerken poorten

Tevens kunt u de beoordelingen bekijken die voorgaande klanten over ons hebben geschreven. Exclusieve, antieke poorten en hekwerken van smeedijzer en gietijzer. Bel of mail ons voor meer informatie.


Onze kracht is een doeltreffende totaaloplossing. Stalen en houten hekwerken ! Goede hekwerken maken het onbevoegden lastig of zelf onmogelijk om toegang te krijgen. Heras hekwerk voor alle toepassingen. Er zijn hekwerken in vele soorten en maten. Sommige hekken vormen vooral een symbolische afscheiding.


Hekwerken poorten

Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort. Voor de voor- of achtertuin is een poort tot een meter heel geschikt. Hekwerk en poorten bestellen bij Praxis. Diverse verzinkte of gecoate poorten - Dubbel staafmatpoorten, spijlenpoorten en houten poorten ! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Elreka levert poorten in alle soorten en maten: draaipoorten, schuifpoorten, sierpoorten, tuinpoorten en looppoorten. Een poort is de finishing touch van uw hekwerk. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken. Van simpele tuinpoorten tot volledig geautomatiseerde schuifpoorten van meter. In onze showtuin in Soest hebben wij diverse hekwerken en poorten neergezet.


Hekwerken poorten

Op onze website kunt u onze standaard producten vinden via de categorieen bovenaan deze pagina. Kom gerust eens langs om ons aanbod te bekijken en de mogelijkheden (vrijblijvend) te bespreken. Na het openen van de toegangspoort via een handzender, codeklavier of simpelweg via de mobiele telefoon, sluit de poort na een bepaalde tijd automatisch.


Zo is de veiligheid van de paarden op het terrein gewaarborgd. Bijvoorbeeld bij een grote poort voor de oprit naar uw woning of bedrijfspand. We kunnen de poorten leveren in combinatie met een bijpassend sierhekwerk. Poorten zijn recht of met toog leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw poorten op maat.


Hekwerken poorten

Dit betekent dat wij persoonlijk bij u langskomen om alle maten te noteren. Vervolgens zullen we alles op maat voor u uitwerken om er een beeld bij te maken zodat het product netjes gaat passen. Uw verhaal stijlvol in staal. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, scholen, sportverenigingen, bedrijven en gemeentes.


Alle hekken en poorten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.