dinsdag 24 oktober 2017

Rubber slang 10 mm

Standaard en op maat gemaakte rubberproducten. Snelle levering, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Bestel MM gemakkelijk bij bol. Gratis verzending vanaf €20!


NBR, EPDM, siliconen,Viton en meer.

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Gestanst, gesneden of volle rollen. Beglazingsrubber, kantprofielen. Volrubber en siliconenvolrubber. Bent u op zoek naar een slang maar kunt u deze niet op de website vinden, neem dan contact met ons op.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Het kan zijn dat wij uw rubber slang wel op voorraad hebben maar dat u deze niet online kunt vinden.

De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk.

Een slang voor elke toepassing. Met rubberen waterslangen, brandstofslangen en diverse soorten pvc slangen maar ook oliebestendige slangen en transparante slangen hebben wij een volledig assortiment rubber slangen. Siliconen slang transparant met FDA voor de levensmiddelenindustrie. Mooie Europese kwaliteit voor Laboratorium, Aquarium en Farmaceutische industrie.


Deze slangen zijn toepasbaar tot 1ºC. Dit materiaal is uitstekend UV- en ozonbestendig en staat derhalve garant voor een lange levensduur. Plat oprolbare NBR (nitrile rubber ) slang mm (ID) m Hoogwaardige mm plat oprolbare slang.


Conah open metalen veerslanghaspel met Hi-Vis rubber slang , voor perslucht en water. Een brede verscheidenheid aan rubber slang mm -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pvc, rubber en roestvrij staal. Ook kunt u kiezen uit aisi rubber slang mm. Weet u van tevoren dat u een grote hoeveelheid aan slang nodig heeft voor uw bedrijf?


Heeft u een klein aantal nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om een hele rol te bestellen. Dan kunnen wij deze uiteraard op de gewenste lengte afsnijden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een complete rol te bestellen. Wij leveren de slangen uit eigen voorraad waardoor u het snel in huis heeft. Slangen worden door ons in eigen fabriek zelf geproduceerd en zijn niet voorzien van inlage.


Ze kunnen gemaakt worden met gladde of geribbelde buitenkant en in allerlei hardheden en kleuren, ook in transparant (translucent) materiaal zodat u de vloeistof in de slang kunt zien.

Door de hoge mate van transparantie is het gemakkelijk om te zien welke vloeistof er door de slangen stroomt. Onze PVC slangen zijn zeer soepel en kunnen daardoor uitstekend gebruikt worden wanneer u weinig ruimte heeft. Vetus rubberen uitlaatslang voldoet aan de lloyd-normen voor flexibele uitlaatslang. Deze rubber slang 5x1mm is van EPDM kwaliteit en is daardoor uitstekend UV- en ozonbestendig en niet onderhevig aan extreme weersomstandigheden.


De EPDM kwaliteit zorgt voor een lange levensduur. Deze EPDM rubber slang is zeer veelzijdig toepasbaar en een uitstekende keuze voor de meeste industriële toepassingen. Open metalen veerslanghaspel voorzien van slang voor perslucht en water.


Viton rubber is een duurzaam product met een uitstekende weerstand tegen onder andere chemicaliën, zuren, oliën, vetten en brandstoffen. Onze Viton rubber slangen zijn verkrijgbaar per strekkende meter en in diverse diktes. Groot assortiment olie en benzineslangen. Een rvs flexibele slang roest niet en is daardoor uitermate geschikt voor de kraan.


Doordat de rvs flexibele slang er in verschillende maten te krijgen is passen de flexibele slangen op bijna elke kraan. Het handige van de flexibele slang is dat er een knelkoppeling op zit zodat deze gemakkelijk te bevestigen is. Bij MATTECH bent u aan het juiste adres! Zeer flexibel en knikvrij.


Uitstekende olie- en weersbestendigheid. De temperatuurbestendigheid is bij water maximaal °C. Door de robuustheid en lange levensduur leveren wij deze slang veel aan de watersportbranche. Voor het aansluiten van bijvoorbeeld een kraan, boiler of een toilet, gebruik je de GAMMA flexibele slang (knel x pijp) 10mm x 10mm cm. Deze waterslang gebruik je binnenshuis en loopt van bijvoorbeeld de stopkraan in je muur naar de kraan in je wasbak.


Direct afhalen mogelijk, voor 17:besteld dezelfde dag gratis verzonden. Luchtslangen of drukslangen zijn te gebruiken voor professionele toepassingen, bijvoorbeeld als perslucht en industrieslang voor gebruik bij compressoren en. Industriële zwarte persluchtslang van het merk Airform type PLW 20. Celrubber in EPDM, CR (neopreen) en NBR (nitril) kwaliteit én siliconen schuim, met of zonder een zelfklevende lijmlaag.


Rubbermagazijn: Snel geleverd en altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.