woensdag 18 oktober 2017

Rok statafel

Diverse kleuren, voor €195. Bestel nu uw statafelrok online! Statafelrokken van alle merken op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Wij zijn de meest uitgebreide winkel in horecatextiel.

Topkwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Professionaliteit binnen klik bereik! Voorzie uw statafel met statafelrok van een topcover of een beschermplaat om het geheel compleet te maken.


Dan heb je je statafel de volgende werkdag al in huis. Maak je statafel compleet met statafelrok en topcover. Door je nieuwe statafel (s) aan te kleden wordt het pas echt feest. Kies voor een statafel met rok in jouw favoriete kleur of dessin.


Vervolgens maak je het af met een bijpassende topcover.

Heb je meerdere statafels ? Huur een statafel met rok bij fun-ballonnen. Kleurige statafel rok , spanrok, spanhoes. Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze woordspeling die voor het inkoppen was is net zo gemakkelijk als de functie van een statafel.


Het grote voordeel van deze tafel is namelijk dat hij inklapbaar is. Zo kunt u eenvoudig de statafel opbergen in uw huis en bespaart u enorm veel ruimte. Voor elke gelegenheid is er wel een kleur statafelhoes verkrijgbaar. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Kies uit producten vanaf € 1795.


Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. We hebben de statafel rok in zwart of in wit. Informatie over onze statafels.


Wilt u één statafel huren of meerdere statafels huren? Dan bent u bij fun-ballonnen. De totaal leverancier uit de Hoeksche Waard.

Wij hebben alles om uw feest of evenement compleet te maken. Van catering tot party verhuur. Vanaf ons magazijn in Oud. Bij Party Purmerend bent u aan het juiste adres. U kunt onze statafels huren vanaf € 00.


Dit om uw feest een mooie uitstraling te geven. Onze statafels zijn eventueel ook te huren met bijpassende rok. Zij zijn verkrijgbaar voor €inclusief statafel.


Geleverd met een rok tot de grond. Zie kleuren bij ‘extra informatie’ naast deze tap. De rok past niet om de tafel. De uiteinde krijg ik niet om de poten, ook niet als je het met meerdere mensen probeerd. De eerste rok is na eenmalig gebruik al kapot de ander heb ik niet eens gebruikt.


De statafelrok heeft een hoog stretch gehalte waardoor de rok gemakkelijk om de statafel geschoven kan worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.